Πάνω από 4 εκατ. views για το μικρό πάντα που δεν λέει να αφήσει το πόδι του φροντιστή του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 13:12 Πάνω από 4 εκατ. views για το μικρό πάντα που δεν λέει να αφήσει το πόδι του φροντιστή του

Η αξιολάτρευτη Φου Μπάο έγινε viral - Δείτε το βίντεο.

Η παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς πέρασε αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για την αξιολάτρευτη Φου Μπάο, το μικρό πάντα σε ζωολογικό κήπο της Νότιας Κορέας, το οποίο δεν λέει να αφήσει το πόδι του φροντιστή και γίνεται viral στο YouTube με πάνω από 4 εκατ. views.

Στο βίντεο αυτό, διάρκειας δύο λεπτών, ο φροντιστής ζυγίζει την μικρή Φου Μπάο τοποθετώντας την πάνω σε μια ζυγαριά και στη συνέχεια την αφήνει στο έδαφος, στον ζωολογικό κήπο Έβερλαντ, κοντά στην Σεούλ.

Όμως η μόλις έξι μηνών μικρούλα, το όνομα της οποίας σημαίνει «θησαυρός που φέρνει ευτυχία», όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, δεν φαίνεται να θέλει να τον αποχωριστεί.

Η Φου Μπάο τυλίγει τα μπροστινά της πόδια γύρω από το πόδι του επιστάτη και σέρνεται από πίσω του όσο εκείνος προσπαθεί να απελευθερώσει το πόδι του.

Η Φου Μπάο γεννήθηκε τον περασμένο χρόνο και είναι το πρώτο γιγαντιαίο πάντα που γεννιέται στη Νότια Κορέα.

Οι γονείς της-Άι Μπάο και Λε Μπάο-προσφέρθηκαν στη χώρα το 2016 από τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στο πλαίσιο του προγράμματος της «διπλωματίας των πάντα».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση