Μια 91χρονη γιαγιά από τη Ρωσία ταξίδεψε μόνη σε όλο τον κόσμο και έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 17:02 Μια 91χρονη γιαγιά από τη Ρωσία ταξίδεψε μόνη σε όλο τον κόσμο και έγινε viral (φωτο facebook)

Η Elena Erkhova ή αλλιώς Baba Lena ήταν μια 91χρονη Ρωσίδα που δεν έμοιαζε με καμία άλλη γιαγιά στον κόσμο.

Ήταν από την πόλη Krasnoyarsk της Σιβηρίας, που παρά την ηλικία της, λάτρευε τα ταξίδια. Και όχι μόνο, μέσα στη χώρα της αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η αξιαγάπητη babushka έφυγε από τη ζωή το 2019, αλλά άφησε πίσω της μια μεγάλη ιστορία με τα ταξίδια της, που είχε μοιραστεί στα social media.

Μάλιστα, η υπέροχη ζωή και οι μοναδικές φωτογραφίες από τα ταξίδια της έγιναν viral με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί μαζί της.

Η 91χρονη travel blogger ταξίδεψε στην Ευρώπη, στην Ασία και σε πολλά εξωτικά μέρη που δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα φτάσει.

Όταν ήταν νέα, όμως, δεν είχε τα λεφτά που χρειαζόταν για να ταξιδέψει, έτσι άφησε το όνειρό της. Μέχρι που έφτασε 83 και αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα.

Μάλιστα, δεν φοβήθηκε να ταξιδέψει μόνη αλλά και να πάρει μέρος σε δραστηριότητες, να φορέσει παραδοσιακές στολές και να απαθανατίσει την απίστευτη εμπειρία της.

Μάλιστα, ο εγγονός της ανέλαβε να τις φτιάξει σελίδες στα social media και να μοιραστεί τις υπέροχες φωτογραφίες της.

Απέκτησε έτσι χιλιάδες followers και κατάφερε να γίνει γνωστή και οι φωτογραφίες της viral.

Η ίδια ήταν πολύ δραστήρια, γεμάτη ζωή και χαρά, και κατάφερε, έστω και σε μεγάλη ηλικία να πραγματοποιήσει το όνειρο ζωής της.

Φωτογραφία: Facebook/Baba Lena Erkhova
Πηγή: bovary.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση