Καραμπόλα εκατομμυρίων με τρεις Ferrari σε αυτοκινητόδρομο της Φιλαδελφεια [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 23:02 Καραμπόλα εκατομμυρίων με τρεις Ferrari σε αυτοκινητόδρομο της Φιλαδελφεια [βίντεο]

Διερχόμενοι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν όχι μία, αλλά τρεις Ferrari να συγκρούονται.

Σμπαράλια έγιναν τρεις Ferrari σε αυτοκινητόδρομο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Το περιστατικό έλαβα χώρα στο περιθώριο του ετήσιου ραντεβού Charities Supercar Show, όπου και συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες supercar από όλη την αμερικανική επικράτεια, ο ιδιοκτήτης μίας μαύρης Ferrari 488 GTB αποφάσισε να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες.

Ο οδηγός της μαυρής Ferrari 488 GTB, εκμεταλλευόμενος ένα άδειο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου, προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους υπόλοιπους κατόχους μοντέλων αντίστοιχου πρεστίζ, αλλά χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως θα παρατηρήσετε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε μέσα από μία McLaren 600LT, ο οδηγός της 488, βλέποντας ότι φτάνει πολύ γρήγορα στο προπορευόμενο όχημα, αντί να φρενάρει, έκανε έναν απότομο ελιγμό, προκαλώντας άθελά του ένα εντυπωσιακό ατύχημα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και οι τρεις Ferrari υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση