Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Viral η τουρίστρια που πλησίασε αρκούδα - Γιατί τη συνέλαβαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 13:56 Viral η τουρίστρια που πλησίασε αρκούδα - Γιατί τη συνέλαβαν

Μπορεί το βίντεο της τουρίστριας που πλησίασε τις αρκούδες γκρίζλι να έγινε viral, όμως ήταν και ο λόγος που οι Αρχές την ταυτοποίησαν και την συνέλαβαν.

Η γυναίκα ενώ απαγορεύεται δια νόμου να πλησιάσει τις αρκούδες στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone, επέλεξε να αγνοήσει την απαγόρευση με σκοπό να βγάλει μια καλύτερη λήψη με την τεράστια αρκούδα και τα μικρά της.

Αφού έγιναν viral τα πλάνα από τη σύντομη "συνάντησή" τους, οι φύλακες του Εθνικού Πάρκου ξεκίνησαν έρευνα για να την εντοπίσουν.

Μέσα από τα social media, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είναι από το Ιλινόις και ονομάζεται Samantha Dehring.

Δείτε το βίντεο:

Αντιμετωπίζει τώρα μια κατηγορία για παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου που απαγορεύει «τη σίτιση, το άγγιγμα, τα πειράγματα, τον φόβο ή την εκ προθέσεως διαταραχή της άγριας ζωής, της αναπαραγωγής ή άλλων δραστηριοτήτων» και μια κατηγορία για «παραβίαση των ορίων χρήσης», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 26 Αυγούστου. Η γυναίκα έκανε δύσκολο τον εντοπισμό της από τις Αρχές, καθώς δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με τις αρκούδες στον λογαριασμό της στο Facebook. Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν με τους ανακριτές, άλλοι τουρίστες του πάρκου στην περιοχή επέστρεψαν στα οχήματά τους όταν είδαν τις αρκούδες να έρχονται και προειδοποίησαν επίσης την Ντέρινγκ, «αλλά εκείνη δεν απομακρύνθηκε», ανέφερε το Gazette. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων από την αρκούδα, πολύ λιγότερα από τους κανονισμούς που θέλουν τουλάχιστον 90 μέτρα απόσταση από τα ζώα.

Πηγή: NY PPST