Παντρεύτηκε τον άντρα που δολοφόνησε τον αδερφό της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 19:05 Παντρεύτηκε τον άντρα που δολοφόνησε τον αδερφό της

Μια γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ παντρεύτηκε τον καταδικασμένο φονιά του αδερφού της, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί.

Ο γάμος έγινε βέβαια στο σπίτι, καθώς ο κατάδικος είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, περιμένοντας την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσής του…

Η Crystal Straus και ο John Tiedjen άρχισαν το περίεργο φλερτ τους όταν εκείνη του έγραψε ένα γράμμα λέγοντάς του πως τον συγχωρεί για τον φόνο του Brian McGary το 1987.

«Και εγώ της έγραψα πίσω ένα γράμμα και της είπα ότι δεν το έκανα», λέει ο 57χρονος σήμερα Tiedjen σε τοπικό σταθμό του Κλίβελαντ, «πίστευα κι εγώ στον Θεό, και ξέρω πράγματα γι’ αυτό, αλλά δεν το έχω κάνει».

Ο Tiedjen βγήκε από τη φυλακή στις 22 Ιουλίου, καθώς ο εισαγγελέας συμφώνησε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεσή του, στη βάση νέων στοιχείων που δεν είχαν παρουσιαστεί στο πρώτο δικαστήριο.

Η τοπική εισαγγελία πιστεύει πάντως πως δεν θα ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση, επιβεβαιώνοντας πως τα στοιχεία εναντίον του είναι αδιάσειστα.

Ο McGary ήταν συγκάτοικος του Tiedjen και βρέθηκε κάποια στιγμή νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και σφαίρες. Ο Tiedjen ομολόγησε τελικά ότι τον σκότωσε στο πλαίσιο αυτοάμυνας.

Μέσα στη φυλακή, ανέπτυξε ωστόσο σχέσεις με την ετεροθαλή αδερφή του θύματος και την Πρωτοχρονιά του 2020 της ζήτησε να τον παντρευτεί. Πριν καν μάθει πως θα αποφυλακιζόταν.

«Δεν είναι σίγουρα ιστορία παραμυθιού, αλλά είναι γνήσια», λέει εκείνη…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση