Ένα dream island στις Φιλιππίνες ενοικιάζεται για... 24 ευρώ: Τεράστια παραλία και βίλα σε τιμή ευκαιρίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 16:27 Ένα dream island στις Φιλιππίνες ενοικιάζεται για... 24 ευρώ: Τεράστια παραλία και βίλα σε τιμή ευκαιρίας

Το Brother Island στις Φιλιππίνες είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας. Με μόλις 24 ευρώ τη νύχτα μπορείτε να νοικιάσετε αυτό το τροπικό νησί.

Φαντάσου μία πολυτελή βίλα σε λευκή παραλία, με φοίνικες και διάφορα άλλα δέντρα και θέα στην καταγάλανη θάλασσα: Βρίσκεσαι στο El Nido, στο ιδιωτικό νησί (των ονείρων μας) του το , στις Φιλιππίνες.

Εδώ, οι επισκέπτες μένουν στον παράδεισο. Για τους μήνες ή τις εβδομάδες κατά τις οποίες νοικιάζουν αυτό το τροπικό νησί, μπορούν να απολαύσουν μία απόλυτη ησυχία που διακόπτεται μόνο από τον ήχο του κύματος.

Το εσωτερικό της βίλας είναι πλήρως επιπλωμένο σε μίνιμαλ στυλ, με το ξύλο να επικρατεί ως κυρίαρχο υλικό κατασκευής. Τα υπνοδωμάτια είναι τόσο μεγάλα και φωτεινά που μοιάζουν με σαλόνια. Αυτό το νησί είναι τόσο όμορφο που είναι σα να επιβάλλει στο χρόνο να σταματήσει, σα να έχει 'βυθιστεί' σε ένα δικό του σύμπαν.

Η απίθανη τιμή

To παράδοξο της ιστορίας είναι πως δεν πρόκειται για ένα ακόμη απρόσιτο μέρος που για να το επισκεφθεί κανείς θα πρέπει να είναι εκατομμυριούχος. Η τιμή του μίνι θερέτρου στην οποία συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων όλα τα γεύματα, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και εκδρομές με πλοίο είναι τόσο αστεία που δύσκολα γίνεται πιστευτή.

Για να είμαστε ακριβής, η τιμή του ανέρχεται στα 398 ευρώ της βραδιά, που, αν χωριστούν στα 16 (αφού φιλοξενεί έως και 16 επισκέπτες), ουσιαστικά αντιστοιχούν σε 24 ευρώ το άτομο. Σε hostel δηλαδή, πληρώνεις περισσότερα.

Για την ακρίβεια, το νησί ενοικιάζεται σε μικρές ομάδες που ξεκινούν από τέσσερα άτομα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται τέλειο για πάρτι, διακοπές με φίλους και, γιατί όχι, μικρές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές μεταξύ φίλων και συγγενών.

Η ελευθερία που νιώθει κανείς όταν βρίσκεται σε πλήρη 'απομόνωση' και χαλάρωση για μέρες σε ένα ιδιωτικό νησί μάλλον ξεπερνά κάθε δυνατή περιγραφή, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα όσων διέμειναν εκεί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να προλάβει κανείς να κάνει κράτηση.

Ωστόσο, αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου για να περάσεις μερικές μέρες σε αυτόν το μικρό παράδεισο, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις συχνά αυτόν εδώ τον σύνδεσμο, να επιλέξεις ημερομηνία και αρθμό επισκεπτών και να περιμένεις μέχρι να γίνει αποδεκτή η κράτησή σου. Καλή τύχη!

Πηγή: esquire.com.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση