Βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ της!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 11:18 Βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ της!

Μεγάλο σοκ υπέστη μια γυναίκα στην Βολιβία, που αντί να απολαμβάνει το γεύμα της σε κατάστημα fast food θα μπορούσε να είναι πρωταγωνίστρια σε ταινία τρόμου. Η άτυχη γυναίκα εντόπισε μέσα στο μπέργκερ της ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο… σε αποσύνθεση!

Η Estefany Benitez – όπως αναφέρει η New York Post – επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο (11/9) ένα κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας fast food στη Santa Cruz de la Sierra και παρήγγειλε το αγαπημένο της μπέργκερ. «Τη στιγμή που έτρωγα δάγκωσα ένα δάχτυλο», έγραψε η ίδια στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μακάβριο εύρημά της. 

«Θα δημοσιεύσω αμέσως φωτογραφία του δακτύλου», λέει η Estefany Benitez σε βίντεο της.

Σύμφωνα με την New York Post, η Estefany Benitez υποστήριξε επίσης ότι η υπεύθυνη του καταστήματος τη διαβεβαίωσε ότι θα το κλείσει, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό. Ωστόσο, «συνέχισε να εξυπηρετεί τους πελάτες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και οι τοπικές αρχές, αναφέροντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας υπάλληλος της εταιρείας έχασε μέρος του δακτύλου του στη δουλειά.

Εκπρόσωπος της αλυσίδας του fast food έκανε λόγο για ένα «ατυχές περιστατικό». Από την πλευρά του, ο υφυπουργός για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας αποφάσισε να μπει προσωρινό λουκέτο στο υποκατάστημα, επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμο στην εταιρεία.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση