Φοιτήτρια νοσηλευτικής κλείδωσε τον επίδοξο κλέφτη στο αυτοκίνητό της (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 13:06 Φοιτήτρια νοσηλευτικής κλείδωσε τον επίδοξο κλέφτη στο αυτοκίνητό της (vid)

Η 21χρονη κοπέλα από την Σκωτία, είδε τον κλέφτη μέσα στο Ι.Χ και κατάφερε να τον κλειδώσει εκεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Άδοξο τέλος είχε προσπάθεια ενός άνδρα μέσης ηλικίας στο Φάιφ της Σκωτίας να κλέψει ένα αυτοκίνητο, το οποίο άνηκε σε μία φοιτήτρια νοσηλευτικής.

Η Rebecca Cheuk λοιπόν άκουσε τον σκύλο της να γαυγίζει δίπλα από το παράθυρο και πήγε εκεί για να κοιτάξει αν γίνεται κάτι απ' έξω. Τότε ήταν λοιπόν που είδε μέσα στην Mercedes A45, κάποιον άγνωστο να προσπαθεί να το βάλει μπροστά.

Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, άρπαξε με το ένα της χέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου και με το άλλο το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία σχετικά. Πάτησε το κουμπί που κλειδώνει το Ι.Χ και εγκλώβισε τον άνδρα μέσα.

Κάθε φορά που αυτός ξεκλείδωνε, εκείνη τον ξανακλείδωνε μέσα, κάτι που επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι ο δράστης να καταλάβει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, περιμένοντας το... μοιραίο.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση