Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυναίκα γέννησε καθώς κοιμόταν - Βρήκε το μωρό κάτω από την κουβέρτα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 14:35 Γυναίκα γέννησε καθώς κοιμόταν - Βρήκε το μωρό κάτω από την κουβέρτα

Ιδού τι συνέβη!

Κάθε ιστορία γέννησης ενός παιδιού είναι διαφορετική. Όπως για παράδειγμα αυτή που θα σας περιγράψουμε παρακάτω. Πώς μια μαμά γέννησε τον γιο της ενώ κοιμόταν. Ναι, καλά διαβάζετε, ενώ κοιμόταν.

Η Laura Thompson, μια μαμά από το Texas, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 9 Οκτωβρίου ώστε οι γιατροί να της προκαλέσουν τοκετό. Όπως ανέφερε η ίδια στο Yahoo! News Australia, έκανε εισαγωγή στις 6 π.μ. και έκανε επισκληρίδιο αναισθησία το απόγευμα. Ωστόσο, το μωρό αργούσε να κατέβει.

Κατά τις 9 το βράδυ και ενώ είχε διαστολή μόνο 6 εκατοστά, άρχισε να μη νιώθει το αριστερό της πόδι από την κούραση. Η ιατρική ομάδα που την παρακολουθούσε, συνέστησε στην ίδια και τον άνδρα της να προσπαθήσουν να κοιμηθούν πριν το αγοράκι τους φτάσει. Το ζευγάρι κοιμήθηκε περίπου στις 10 μ.μ. και ξύπνησε λίγο αργότερα από μια νοσοκόμα που μπήκε στο δωμάτιο για να ελέγξει τα μόνιτορ.

"Με ξύπνησε, σήκωσε την κουβέρτα για να μετακινήσει την μπάλα που χρησιμοποιούσα στην μέση μου και φώναξε 'ΈΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ' και χτύπησε τον μπλε συναγερμό", είπε η Thompson.

Καθώς κοιμόταν, η νεαρή μητέρα γέννησε τον γιο της, Jones.

Έφτασε αθόρυβα και ήταν ξαπλωμένος στο μουδιασμένο πόδι της, γι' αυτό και δεν τον ένιωσε η μητέρα του στο κρεβάτι.

"Ειλικρινά δεν θα το πίστευα αυτό το περιστατικό αν δεν συνέβαινε σε εμάς. Πραγματικά γέλασα όταν τον είδα. Ένιωθα τις κινήσεις του τόσο καιρό και γνώριζα ότι ήταν δυνατός. Ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή!", είπε.

Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη, όλοι τους υγιείς και τα πάνε περίφημα.