Επιστράτευσαν γερανό για να μετακινήσουν γιγάντιο φίδι 3 μέτρων από τροπικό δάσος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 15:32 Επιστράτευσαν γερανό για να μετακινήσουν γιγάντιο φίδι 3 μέτρων από τροπικό δάσος

Δείτε τα βίντεο.

Εκπληκτικές εικόνες ενός γιγάντιου φιδιού είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο TikTok και έρχονται από τη χώρα της Καραϊβικής, τη Δομινίκα. Οι ανατριχιαστικές εικόνες δείχνουν ένα φίδι τόσο μεγάλο που χρειάστηκε η βοήθεια ενός γερανού για να σηκωθεί και να μεταφερθεί.

Πολλοί είναι εκείνοι που ήδη το αποκαλούν το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο. Λέγεται ότι κατά τον καθαρισμό των τροπικών δασών στη Δομινίκα, οι εργαζόμενοι βρήκαν αυτό το γιγαντιαίο ερπετό και επιστράτευσαν έναν γερανό για να το σηκώσουν.

Το φίδι έχει μήκος περίπου 3,2 μέτρα και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένας βόας. Το βίντεο έχει προβληθεί 79 εκατομμύρια φορές από τότε που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Ο βόας μπορεί να έχει μήκος μέχρι και 4 μέτρα

Σε ένα δεύτερο βίντεο που ανέβηκε στο tikTok φαίνονται οι άνθρωποι που δυσκολεύονται πάρα πολύ να βγάλουν τον τεράστιο βόα από το κλουβί του και να τον βάλουν σε ένα αυτοκίνητο για να τον μεταφέρουν εκ νέου.

 

 

Ένας χρήστης του Reddit είπε: «Μοιάζει με παγκόσμιο ρεκόρ.» Ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές τι είδους φίδι απεικονίζεται στο βίντεο.

Η χώρα της Καραϊβικής Ντομίνικα έχει μήκος μόνο 29 μίλια και πλάτος 16 μίλια και έχει χαρακτηριστεί φυσικός παράδεισος. Ένας μεγάλος άγριας χλωρίδας και πανίδας βρίσκονται πάνω στο νησί. Ένα φίδι που βρέθηκε εδώ μπορεί να έχει μήκος έως και 4 μέτρα. Ο βόας σκοτώνει το θήραμά του αφού το αρπάξει τυλιχτεί γύρω του και το πνίξει μέχρι θανάτου. Μετά το καταβροχθίζει.

Πηγή: Reddit

Προσαρμοσμένη αναζήτηση