Σε ποια χώρα το Σαββατοκύριακο δεν «πέφτει» Σάββατο και Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 12:14 Σε ποια χώρα το Σαββατοκύριακο δεν «πέφτει» Σάββατο και Κυριακή

Στο κράτος αυτό ανακοινώθηκε εργάσιμη εβδομάδα τεσσερισήμισι ημερών.

Αν νομίζατε ότι το Σαββατοκύριακο «πέφτει» Σάββατο και Κυριακή σε όλον τον πλανήτη, θα πρέπει να αναθεωρήσετε, καθώς υπάρχει μια χώρα στην οποία αυτό δεν ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία θα προχωρήσουν σε εργάσιμη εβδομάδα τεσσερισήμισι ημερών ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, με το πλήρες Σαββατοκύριακο να πέφτει το Σάββατο και την Κυριακή, όπως μετέδωσε σήμερα, Τρίτη (7/12) το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM.

Σήμερα το «Σαββατοκύριακο» σε αυτό το κράτος του Κόλπου «πέφτει» Παρασκευή και Σάββατο. Σύμφωνα με το WAM, από την 1η Ιανουαρίου του 2022 οι υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα μεταφερθούν στο καθεστώς του νέου σαββατοκύριακου, που ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο εμπορικός και τουριστικός κόμβος της περιοχής, έχουν κατά την προηγούμενη χρονιά λάβει μέτρα για να καταστήσουν την οικονομία τους πιο ελκυστική σε ξένες επενδύσεις και ικανούς εργαζομένους σε μια περίοδο κατά την οποία εντείνεται η οικονομική αντιπαλότητα με τη γειτονική Σαουδική Αραβία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση