«Ανέβασε» θετικό τεστ κορωνοϊού και η θεία της, της έδωσε συγχαρητήρια: Νόμιζε πως ήταν έγκυος!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 22:01 «Ανέβασε» θετικό τεστ κορωνοϊού και η θεία της, της έδωσε συγχαρητήρια: Νόμιζε πως ήταν έγκυος!
Μπέρδεψε το τεστ εγκυμοσύνης με το τεστ κορονοϊού μια θεία από τη Μ. Βρετανία και τα σχόλιά της έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Το τεστ κορωνοϊού με το τεστ… εγκυμοσύνης, μπέρδεψε μία θεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, για την ανιψιά της, που έμεινε έγκυος (έτσι νόμιζε τουλάχιστον) έσπευσε να της δώσει συγχαρητήρια στα social media και κάτω από τη φωτογραφία με το θετικό τεστ.

Απόρησαν όλοι… Γιατί να δώσει κανείς συγχαρητήρια και να γράψει «πόσο υπέροχο. Αυτά είναι τόσο τέλεια νέα για όλη την οικογένεια»; Η Χόλι Μπάξτερ μόλις είχε «ανεβάσει» ένα θετικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Κάπου μπερδεύτηκε η θεία της λοιπόν και όπως της απάντησε: «Με τον μόνο που έχω μείνει έγκυος είναι με τον… Όμικρον».

Η Χόλι Μπάξτερ επισκέφτηκε τη Μ. Βρετανία για τα Χριστούγεννα και μόλις την 4η μέρα παραμονή της, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Γι αυτό και έγραψε στα social media την Αγγλία ως «το νησί του λοιμού».

Το μπέρδεμα της θείας της πάντως το βρήκε γλυκό και όταν της εξήγησε τι ήταν αυτό το τεστ, η θεία της, της ευχήθηκε να γίνει γρήγορα καλά.

Με αυτά και με αυτά όμως, η Χόλι κέρδισε μία viral ανάρτηση με χιλιάδες likes, αν και δεν ήταν αυτός ο σκοπός της.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση