Ιδιοκτήτης Tesla: Προτίμησε να ανατινάξει το αυτοκίνητό του παρά να πληρώσει service $22.000 (Vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 16:01 Ιδιοκτήτης Tesla: Προτίμησε να ανατινάξει το αυτοκίνητό του παρά να πληρώσει service $22.000 (Vid)

Mε έναν εξαιρετικά αντισυμβατικό τρόπο, ιδιοκτήτης ενός Model S του 2013 στη Φινλανδία, αποφάσισε να ξεφορτωθεί το όχημά του, όταν του ζητήθηκε να πληρώσει περίπου τα μισά χρήματα που θα χρειαζόταν για να αγοράσει ένα νέο Tesla

Αντιμέτωπος με ένα αστρονομικό ποσό ήρθε ιδιοκτήτης ενός Tesla από τη Φινλανδία, όταν αποφάσισε να πάει για service το αυτοκίνητό του, ένα Tesla Model S του 2013.

Το αυτοκίνητο παρήγαγε ενοχλητικούς θορύβους ενώ υπήρχε και διαρροή νερού. Για το λόγο αυτό, ο ιδιοκτήτης του, Τουόμας Κατάινεν, το μετέφερε στην πιο κοντινή αντιπροσωπεία της Tesla για έλεγχο. Ένα μήνα αργότερα, η αντιπροσωπεία τον ενημέρωσε ότι η μόνη λύση για να φτιαχτεί το Tesla του, θα ήταν η πλήρης αντικατάσταση της μπαταρίας. Η συγκεκριμένη ενέργεια ωστόσο, θα κόστιζε στον Φινλανδό ιδιοκτήτη τουλάχιστον 22.000 δολάρια καθώς η εγγύηση του αυτοκινήτου, δεν ίσχυε τόσα χρόνια μετά την αγορά του.

Έτσι, αντί να πληρώσει για την επισκευή του παλιού του Tesla, τα μισά περίπου χρήματα που θα χρειαζόταν για να αγοράσει ένα νέο, επέλεξε να πετάξει το όχημα στα σκουπίδια – με έναν εξαιρετικά αντισυμβατικό τρόπο. Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό, πως ένα Tesla Model S κοστίζει αυτή τη στιγμή, περίπου 95.000 δολάρια στην έκδοση με διπλό κινητήρα, ενώ για να αγοράσει κανείς την έκδοση με τους τρεις κινητήρες χρειάζεται τουλάχιστον 130.000 δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το theblaze, ο Τουόμας Κατάινεν προτίμησε επομένως, να ανατινάξει το αυτοκίνητό του με 66 κιλά δυναμίτη παρακολουθώντας το στη συνέχεια, από μακριά να εκρήγνυται σε χιλιάδες κομμάτια, παρά να πληρώσει το κόστος για να το επισκευάσει. Ο άνδρας επικοινώνησε με γνωστούς Youtubers που ειδικεύονται στην ανατίναξη αντικειμένων. Μετέφερε το Tesla του σε ένα χιονισμένο τοπίο και το σόου ξεκίνησε.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά, τι ακριβώς συνέβη στη Φινλανδία πριν από μερικές μέρες.

Πηγή: newmoney.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση