Ντελιβεράς έφαγε την παραγγελία γιατί... δεν ήταν ικανοποιημένος από το φιλοδώρημα! (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 15:15 Ντελιβεράς έφαγε την παραγγελία γιατί... δεν ήταν ικανοποιημένος από το φιλοδώρημα! (vid)

Επική η αντίδραση μια γυναίκας που εργάζεται ως διανομέας.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αντέδρασε μια γυναίκα που εργάζεται ως διανομέας στην DoorDash, όταν ο πελάτης της άφησε πολύ μικρό φιλοδώρημα. Ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και παραδέχθηκε ότι έφαγε την παραγγελία του πελάτη διότι δεν ήταν ικανοποιημένη με το φιλοδώρημα.

Το βίντεο έγινε viral συγκεντρώνοντας περισσότερα από 13.000 likes. «Όταν ο πελάτης σου αφήνει μόνο 4 δολάρια για 30 λεπτά οδήγησης, τρως την παραγγελία του», είπε η διανομέας.

Η χρήστης του TikTok, Saniah (@saniahduh) ισχυρίστηκε αργότερα στα σχόλια ότι η παραγγελία έγινε μέσω ενός πλαστού λογαριασμού DoorDash με μια ψεύτικη χρεωστική κάρτα.

«Ποιος τους είπε να παραγγείλουν φαγητό με ψεύτικο λογαριασμό DoorDash και χρεωστική κάρτα απάτη και να μην μοιραστούν ούτε 10 δολάρια μαζί μου;», πρόσθεσε.

Η αποκάλυψή της προκάλεσε αρκετά σχόλια με έναν χρήστη να γράφει: «Κανείς δεν σε αναγκάζει να το αποδεχθείς. Πρώτα βλέπεις την πληρωμή και τα χιλιόμετρα και στη συνέχεια αποδέχεσαι την παραγγελία. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι δεν αφήνουν φιλοδώρημα».

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση