YouTuber αγοράζει αζήτητα αντικείμενα από αεροδρόμια - «Με 7.000 δολάρια πήρα πράγματα που κόστιζαν 55.000»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 16:16 YouTuber αγοράζει αζήτητα αντικείμενα από αεροδρόμια - «Με 7.000 δολάρια πήρα πράγματα που κόστιζαν 55.000»

Η κοπέλα ανέφερε ότι αγοράζει επίσης και χαμένες βαλίτσες.

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς αγοράζει ολόκληρες παλέτες με αντικείμενα που έχουν χαθεί ή δεν τα έχουν παραλάβει στα αεροδρόμια και τώρα η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με επώνυμα είδη αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Η YouTuber HopeScope κατάφερε να πάρει παπούτσια Gucci, μια τσάντα Louis Vuitton, τέσσερα κολιέ Hermes και μερικά sliders Yeezy σε ένα mystery box. Σε ένα βίντεο που έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, εξήγησε: «Αυτό συμβαίνει όταν αποστέλλονται εμπορεύματα πολυτελείας αλλά στη συνέχεια χάνονται ή μένουν αζήτητα. Βγαίνουν σε δημοπρασία όπου άλλοι άνθρωποι μπορούν να τα αγοράσουν πάρα πολύ φθηνά».

Έδωσε 7.000 για προϊόντα που κόστιζαν 55.000

Η YouTuber μοιράστηκε πώς πλήρωσε 7.000 δολάρια και κατάφερε να αποκτήσει ένα εκπληκτικό πακέτο με επώνυμα αντικείμενα αξίας 55.000 δολαρίων. Ανοίγοντας το μυστηριώδες κουτί της αφού έφτασε στο διαμέρισμά της, είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Είτε θα είναι μία τεράστια σπατάλη χρημάτων είτε το καλύτερο πράγμα που έχω αγοράσει ποτέ».

Δεν χρειαζόταν να ανησυχεί καθώς το πρώτο αντικείμενο που άνοιξε ήταν κάποια πέδιλα Gucci στο ακριβές της μέγεθος που πωλούνται για 380 δολάρια.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο κουτί ήταν μια τσάντα Louis Vuitton, για την οποία δεν πίστευε στα αυτιά της όταν ο σύντροφός της τής έδειξε ότι αυτή ακριβώς κοστίζει 6.604 δολάρια. Όταν άνοιξε όλα τα αντικείμενα και είδε πόση ήταν η εμπορική τους αξία ανέφερε: «Αν όλα αυτά καταλήξουν να είναι αληθινά, θα άξιζαν τελικά 55.218 δολάρια».

Η γνωστή YouTuber τέλος αποκάλυψε επίσης σε ένα άλλο βίντεο πώς αγοράζει χαμένες βαλίτσες και από αεροδρόμια.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση