Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μία μητέρα εξομολογήθηκε στο TikTok ότι γιόρταζε τα γενέθλια του γιου της… σε λάθος ημερομηνία για 2 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 15:54 Μία μητέρα εξομολογήθηκε στο TikTok ότι γιόρταζε τα γενέθλια του γιου της… σε λάθος ημερομηνία για 2 χρόνια

«Μία τόνωση αυτοπεποίθησης για τους άλλους όχι για μένα».

Ακόμη και στην εποχή που ζούμε, όπου όλες οι πληροφορίες που μπορεί να χρειάζονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, είναι βέβαιο ότι οι νέοι (και όχι μόνο αυτοί) κάποια στιγμή θα μπλέξουν. Μία μητέρα μοιράστηκε στο TikTok τον δικό της μπελά και ανέφερε ότι «θα κάνει πολλούς να νιώσουν καλύτερα για τις γονεϊκές τους ικανότητες».

Η Emily Vondracheck είναι μαμά τεσσάρων παιδιών, από τη Μινεσότα των ΗΠΑ και αποκάλυψε ότι γιόρταζε τα γενέθλια ενός εκ των παιδιών της σε λάθος μέρα εδώ και δύο χρόνια. Η Έμιλι αντιλήφθηκε τη γκάφα όταν ένας οικογενειακός γιατρός της είπε ότι η ασφαλιστική τους εταιρεία είχε λανθασμένη ημερομηνία γέννησης.

Πριν πάρει τηλέφωνο για να αντιμετωπίσει την παρεξήγηση, η μαμά αποφάσισε να κάνει scroll πίσω στο Facebook, έτσι για κάθε ενδεχόμενο. Και τα social media δεν κάνουν λάθη.

«Μία τόνωση αυτοπεποίθησης για τους άλλους όχι για μένα»

Στο βίντεο, η Emily λέει: «Εδώ είναι μια μικρή ιστορία που επιτρέπει σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω να αισθάνονται ίσως λίγο καλύτερα με τον εαυτό τους. Μια πραγματική τόνωση της αυτοπεποίθησης για εσάς (όχι για μένα)».

Και συνέχισε με την εξιστόρηση του τι συνέβη: «Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την παιδίατρό μου, προσπαθεί να χρεώσει την τελευταία μας επίσκεψη στην ασφαλιστική μας εταιρεία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά μου, τα γενέθλια του γιου μου είναι στις 26. Είμαι η μητέρα του, ξέρω πότε είναι τα γενέθλιά του. Ήμουν έτοιμη να καλέσω την ασφαλιστική μου εταιρεία για να τους μιλήσω για την παρεξήγηση, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως έπρεπε να κάνω ένα scroll back στο Facebook για να δω την ανακοίνωση γέννησης πριν από χρόνια για να βεβαιωθώ».

Κουνώντας το κεφάλι της με δυσπιστία, η Emily στη συνέχεια φωνάζει ότι για δύο χρόνια γιορτάζει τα γενέθλια του παιδιού της σε λάθος ημερομηνία.

«Μόλις τελείωσα με αυτό και τα γενέθλιά του είναι όντως στις 25. Και τώρα πρέπει να καλέσω τον παιδίατρο πίσω και να πω, “χαχα, ξέρεις έκανα λάθος στα γενέθλια του γιου μου”».

«Και θέλετε να μάθετε το χειρότερο μέρος; Είναι το μεσαίο παιδί μου!», ανέφερε η μητέρα.

Πηγή: newsbeast.gr