Απίστευτο Video: Εκχιονιστικό "τσάκισε" 47 οχήματα - 12 οι τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 13:51 Απίστευτο Video: Εκχιονιστικό "τσάκισε" 47 οχήματα - 12 οι τραυματίες

Καθαρίζοντας την εθνική οδό, ο οδηγός του εκχιονιστικού στις ΗΠΑ το «παράκανε» με την ταχύτητα του οχήματος, στέλνοντας με πολύ δύναμη το χιόνι στο αντίθετο ρεύμα, προκαλώντας χάος.

Στο video βλέπουμε την ταχύτητα του εκχιονιστικού αλλά και τη δύναμη με την οποία το χιόνι πέφτει στα αντίθετα κινούμενα αυτοκίνητα.

Το όχημα που περιμένουν όλοι όσοι έχουν βιώσει εγκλωβισμό από χιονόπτωση στο δρόμο για να τους σώσει, στην προκειμένη περίπτωση προκάλεσε πανικό, μεγάλες υλικές ζημιές και 12 τραυματίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cleveland News, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου και οι 12 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δεν ήταν απλές περιπτώσεις.

Σε ένα δεύτερο video φαίνονται σε ένα parking όλα τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από την απροσεξία του οδηγού του εκχιονιστικού, ο οποίος αμέσως ελέγχθηκε για το αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους στις ΗΠΑ και το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

 

 

Οι ζημιές στα οχήματα εκτείνονται από σπασμένα παρμπρίζ, έως και εκτενείς παραμορφώσεις λόγω των μεταξύ τους συγκρούσεων, απόρροια της ξαφνικής απώλειας ορατότητας από τον όγκο του χιονιού που έπεφτε πάνω τους. Ήδη οι αρχές ενημερώνουν τους οδηγούς που έχουν πληγεί από το συγκεκριμένο περιστατικό, πως θα αναζητήσουν δικαίωση και αποζημιώσεις, με διαδικασίες πολύ γρήγορες για να μην έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους.

 

 

Πηγή: Cleveland News

Προσαρμοσμένη αναζήτηση