Έδωσε το νεφρό της στον σύντροφό της και εκείνος την απάτησε και τη χώρισε… από το τηλέφωνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 16:54 Έδωσε το νεφρό της στον σύντροφό της και εκείνος την απάτησε και τη χώρισε… από το τηλέφωνο

Πώς ξεπλήρωσε κάποιος ίσως την πιο ανιδιοτελή πράξη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας μία τραγική ιστορία ενός άνδρα ο οποίος δώρισε το ένα του νεφρό στη μητέρα της κοπέλας του και εκείνη εν τέλει τον χώρισε και παντρεύτηκε με κάποιον άλλο. Όπως είχε πει ο ίδιος σε βίντεο στο TikTok η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως λίγες ημέρες αργότερα η κοπέλα του ανακοίνωσε πώς θέλει να χωρίσουν.

Η ιστορία τώρα αντιστράφηκε με μία TikToker να μοιράζεται με τους ακολούθους της, την εξίσου τραγική ιστορία που περιλαμβάνει το ένα της νεφρό και τον σύντροφό της.

Η TikToker Colleen Le (@colleeeniie) έχει κάνει πολλά βίντεο όπου θυμάται πώς μπήκε στη διαδικασία της δωρεάς ενός οργάνου για τον άντρα που αγαπούσε και πώς η σχέση τους σύντομα διαλύθηκε. Όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρώην της πριν από πέντε χρόνια, η Colleen σύντομα έμαθε ότι διαγνώστηκε με χρόνια νεφρική νόσο σε ηλικία 17 ετών και ότι έκανε αιμοκάθαρση λόγω του γεγονότος ότι η νεφρική του λειτουργία είναι κάτω του 5%.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έλαβε το τηλεφώνημα που «θα του άλλαζε τη ζωή για πάντα», το οποίο τους ενημέρωσε ότι ταιριάζουν και η μεταμόσχευση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

Πώς ξεπλήρωσε κάποιος ίσως την πιο ανιδιοτελή πράξη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος

Αφού είχαν περάσει επτά μήνες από το χειρουργείο, ο πρώην της την ενημέρωσε ότι ταξίδευε στο Λας Βέγκας με την εκκλησία του για ένα μπάτσελορ πάρτι ενώ η Colleen ήταν στο σπίτι και μελετούσε για τις τελικές της εξετάσεις.

Αλλά τα πράγματα πήραν μια τροπή που δεν μπορούσε να φανταστεί όταν ο πρώην της επέστρεψε τυχαία από το ταξίδι του και αποκάλυψε ότι την απάτησε κατά τη διάρκειά του.

«Μετά από πολλους καβγάδες, τελικά τον συγχώρεσα και του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία», έγραψε η Collen καθώς αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο, ενώ ήταν συμβατοί με τη μεταμόσχευση νεφρού, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τη σχέση τους τελικά

Τρεις μήνες αργότερα, ο πρώην της Colleen την χώρισε μέσω τηλεφώνου λέγοντάς της: «Αν προοριζόμαστε ο ένας για τον άλλον, ο Θεός θα μας ξαναφέρει κοντά στο τέλος».

Αν και ο χωρισμός δεν αποδείχτηκε πολύ φιλικός αφού η TikToker ισχυρίστηκε ότι ο πρώην της της είπε «Δώρισες το νεφρό σου μόνο για να δείχνεις ωραία» και είπε ότι «με μπλόκαρε σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σταμάτησε να απαντά οι κλήσεις/μηνύματα μου εδώ και μήνες».

Από τότε που μοιράστηκε την ιστορία της, η TikToker έχει λάβει εκατομμύρια προβολές σε πολλά βίντεο, με το υψηλότερο να συγκεντρώνει τα 8 εκατομμύρια, ενώ χιλιάδες έχουν συρρεύσει στα σχόλια για να εκφράσουν το σοκ τους και επίσης τρόπους να εκδικηθεί τον πρώην της.

«Πάρε το νεφρό πίσω, δεν του αξίζει», είπε ένας χρήστης.

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Μην ανησυχείς κορίτσι, κυριολεκτικά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και πρέπει να το αντιμετωπίσει για το υπόλοιπο της ζωής του».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση