McDonald’s: Σταμάτησαν να πουλάνε μπέγκερ γιατί είναι… δημοφιλές – «Συντετριμμένοι» οι πελάτες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 16:49 McDonald’s: Σταμάτησαν να πουλάνε μπέγκερ γιατί είναι… δημοφιλές – «Συντετριμμένοι» οι πελάτες

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση προέβησαν τα McDonald’s στη Βρετανία, αφού αφαίρεσαν μπέργκερ από το μενού τους, γιατί έχει αυξημένη ζήτηση, με τους πελάτες να δείχνουν την οργή τους και να σημειώνουν πως είναι «συντετριμμένοι».

Η mirror.co.uk αναφέρει ότι πρόκειται για ειδική έκδοση του Chicken Big Mac, η οποία αρχικά θα κυκλοφορούσε στις 2 Φεβρουαρίου και θα ήταν διαθέσιμη για έξι εβδομάδες. Παρόλα αυτά, αρκετοί έσπευσαν να απολαύσουν το συγκεκριμένο γεύμα και η γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ αποφάσισε ότι η καλύτερη κίνηση είναι να σταματήσει να πουλάει το γεύμα.

«Λοιπόν, αυτό κλιμακώθηκε γρήγορα. Η αγάπη σας για την περιορισμένη έκδοση Chicken Big Mac δεν είχε όρια και έχει εξαντληθεί σχεδόν παντού. Σας ευχαριστούμε που το αγαπήσατε περισσότερο από όσο πιστεύαμε, θα επιστρέψει σύντομα», έγραψαν χαρακτηριστικά στον επίσημο βρετανικό λογαριασμό στο Twitter.

«Όχι, δεν είχα ακόμη την ευκαιρία! Είμαι συντετριμμένος», έγραψε ένα άτομο κάτω από την ανάρτηση, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε «πίσω σύντομα; Σοβαρά μιλάτε, απλά κάνε το μόνιμο!!!! Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω φάει ποτέ στα McDonald’s!».

Έτσι, η εταιρία μετά από πιέσεις φαίνεται ότι «υπέκυψε», αλλά αποφάσισε να λανσάρει ένα παρόμοιο γεύμα και με αυτό σε περιορισμένη προθεσμία και συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Μαρτίου.

«Μην φοβάστε, η άλλη ανατροπή μας με ένα κλασικό φαγητό έρχεται. Το νόστιμο Double Big Mac είναι εδώ μέχρι τις 15 Μαρτίου και κατεβάστε την εφαρμογή McDonald’s τώρα για να μαθαίνετε πρώτοι για την εβδομάδα προσφορών και εκπτώσεων που ξεκινά τη Δευτέρα», έγραψαν χαρακτηριστικά το Twitter, αλλά οι πελάτες δεν φάνηκαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

Πηγή: mirror.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση