Ζευγάρι έριξε «πιστόλι» 215 ευρώ σε εστιατόριο αλλά ο μαγαζάτορας κατάφερε να πάρει τα λεφτά του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 16:09 Ζευγάρι έριξε «πιστόλι» 215 ευρώ σε εστιατόριο αλλά ο μαγαζάτορας κατάφερε να πάρει τα λεφτά του

Το έξυπνο μήνυμα στα social media που έπιασε.

Χιλιάδες ζευγάρια ανά τον κόσμο σκέφτηκαν να περάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία επίσκεψη στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Ένα ζευγάρι στη Βρετανία ήθελα να περάσει μια ρομαντική βραδιά αλλά στο… τσάμπα. Αφού πήγαν στο εστιατόριο Mill στο βόρειο Γιορκσάιρ και έκαναν έναν μεγάλο λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων μπουκαλιών κρασί, απλά… σηκώθηκαν και έφυγαν.

Έλα όμως που καθόντουσαν ακριβώς απέναντι από κάμερα ασφαλείας και είχαν καταγραφεί κανονικά τα πρόσωπά τους; Έτσι λοιπόν το «πιστόλι» των 180 λιρών (215 ευρώ) που έριξαν στο εστιατόριο δεν πέρασε ατιμώρητο.

Τι έκανε λοιπόν ο ιδιοκτήτης; Δημοσιοποίησε ένα έξυπνο και αυστηρό μήνυμα στο Facebook του εστιατορίου, λέγοντας πως αν ο λογαριασμός δεν είχε πληρωθεί μέχρι το απόγευμα της επόμενες μέρας, θα πήγαινε στην αστυνομία.

Το μήνυμα και η κατάληξη

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του «The Mill», που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραφε: «Προς το υπέροχο ζευγάρι που έκανε έναν “βαρύ” λογαριασμό με φιλέτα και αστακό και πολλά μπουκάλια κρασί… Ενώ είμαστε σίγουροι ότι ήταν ένα ειλικρινές λάθος εκ μέρους σας που φύγατε χωρίς να πληρώσετε, παρακαλούμε να καταβάλλετε τον λογαριασμό σας μέχρι τις 16:00 η ώρα σήμερα. Καθόσασταν απέναντι από μια κάμερα ασφαλείας και τα πρόσωπά σας δεν γίνεται να έχουν καταγραφεί πιο καθαρά».

Στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης επανήλθε με νέα ανάρτηση και ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός των 179,20 λιρών είχε πληρωθεί από μια ανώνυμη γυναίκα: «Ο λογαριασμός έχει πληρωθεί από μια ανώνυμη γυναίκα η οποία πιστεύεται ότι είναι η κοπέλα από το ζευγάρι. Ποιος είπε ότι ο ρομαντισμός πέθανε».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση