Το ζευγάρι που ποζάρει γυμνό για να πουλήσει το σπίτι των 28 τετραγωνικών του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 11:01 Το ζευγάρι που ποζάρει γυμνό για να πουλήσει το σπίτι των 28 τετραγωνικών του

Η έξυπνη καμπάνια έχει φέρει πάνω από 11.000 ενδιαφερόμενους σε site real estate.

Ένα ζευγάρι από τη Νέα Ζηλανδία έχει γίνει viral επειδή επιδεικνύει το σπίτι του που είναι προς πώληση, και στις φωτογραφίες που πλαισιώνουν την αγγελία, εκτός από τα βασικά εσωτερικά και εξωτερικά του οικήματος και του οικοπέδου τους, περιλαμβάνονται και οι ίδιοι. Γυμνοί.

Ο Lawrence Simpson, 34 ετών, και η σύζυγός του, Clarissa Turner, 29, ακολούθησαν μια δημιουργική, προσέγγιση για να πουλήσουν το 28 τετραγωνικών σπίτι τους, ποζάροντας γυμνοί παρουσιάζοντας φωτογραφίες της μικροκαμωμένης εξοχικής κατοικίας τους, που βρίσκεται στους πρόποδες των Νότιων Άλπεων στο Κουίνσταουν της Νέας Ζηλανδίας.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Stuff της Νέας Ζηλανδίας ανέφερε ότι, από τις αρχές αυτής της εβδομάδας, είχε λάβει 11.000 προβολές στον τοπικό ιστότοπο καταχώρισης αγγελιών real estate Trade Me.

«Lifestyle απόδραση με θέα τον παγετώνα»

“Απόδραση με τρόπο ζωής, συν θέα στον παγετώνα!” το ζευγάρι διαφήμισε το σπίτι του, για το οποίο ζητούν επί του παρόντος 315.000 δολάρια και το οποίο πρωτοεμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. «Αποκτά περισσότερο ήλιο από οποιοδήποτε άλλο κατάλυμα στο Franz Josef».

Εν τω μεταξύ, στην αγγελία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γιατί επέλεξαν να κάνουν τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Η καταχώριση σημείωσε περαιτέρω ότι το σπίτι βρίσκεται σε 2 στρέμματα γης, διαθέτει θερμοκήπιο, δεξαμενές βρόχινου νερού, ηλιακό φωτισμό, τουαλέτα κομποστοποίησης και ένα υπνοδωμάτιο σε σοφίτα.

«Το σπίτι τράβηξε μεγάλο ενδιαφέρον», είπε ο Simpson στο Stuff για την καταχώριση μέχρι στιγμής. Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από κατοίκους του Κράιστσερτς που αναζητούν εξοχική κατοικία, καθώς και από άτομα που είναι περίεργα για το αν το γυμνό ζευγάρι πάει πακέτο με το ακίνητο.

Αν και το σπίτι τους έχει γίνει viral με το γεγονός ότι το ζευγάρι διασκεδάζει με φωτογραφίες που συχνά θεωρούνται αγγαρεία, η ιστορία της πώλησης είναι στην πραγματικότητα αρκετά δυσάρεστη. Το ζευγάρι αναγκάστηκε πρόσφατα να μετεγκατασταθεί αφού η δουλειά του Simpson ως τοπικός οδηγός τελείωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Είναι τόσο λυπηρό», είπε ο Simpson αφού ο κορωνοϊός σταμάτησε την εισροή διεθνών τουριστών που ερχόντουσαν για περιηγήσεις στους παγετώνες μέσω του Franz Josef Glacier Guides, όπου εργαζόταν για οκτώ χρόνια.

Πηγή: Stuff

Προσαρμοσμένη αναζήτηση