Κοιμήθηκες; Έχασες! Έκοψαν το λόγο σε βουλευτή επειδή... κοιμήθηκε στη συζήτηση στο Κοινοβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 14:20 Κοιμήθηκες; Έχασες! Έκοψαν το λόγο σε βουλευτή επειδή... κοιμήθηκε στη συζήτηση στο Κοινοβούλιο

Βρετανός ομότιμος βουλευτής δε μπόρεσε να μιλήσει στη βουλή των λόρδων στη Βρετανία, καθώς κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Βρετανός Εργατικός και ομότιμος βουλευτής, μέλος της βουλής των λόρδων, δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στη συζήτηση στο βρετανικό κοινοβούλιο καθώς κοιμήθηκε κατά τη διαδικασία.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο λόρδος Γιανγκ του Νόργουντ Γκριν έλαβε μία αυστηρή επίπληξη και του ζητήθηκε να καθίσει στη θέση του, όταν προσπάθησε να παρέμβει σε μία συζήτηση με θέμα τη γενετική τροποποίηση.

Η κύρια ομιλήτρια της κυβέρνησης, βαρώνη Μπλουμφιλντ του Χίντον Γουόλντριστ, σημείωσε πως ο βουλευτής κοιμόταν κατά τη διάρκεια της εισήγησης του υπουργού, οπότε δεν μπορούσε να συμμετάσχει.

Όταν ο 79χρονος διαφώνησε και είπε πως δεν κοιμόταν πλέον, η λαίδη Μπλουμφιλντ του απάντησε πως είχε αναγκαστεί να καλέσει έναν φύλακα στην αίθουσα για να τον ξυπνήσει.

Το κωμικό συμβάν έλαβε χώρα στη συζήτηση για τους κανόνες που θα επιτρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να παρεκκλίνουν από τους νόμους της ΕΕ , στις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες.

Πηγή: Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση