Κοπέλα εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο επειδή… κρατούσε τα αέριά της κοντά στο αγόρι της για 2 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 14:27 Κοπέλα εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο επειδή… κρατούσε τα αέριά της κοντά στο αγόρι της για 2 χρόνια

Νοσηλεύτηκε με εξουθενωτικό κοιλιακό άλγος και διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα.

Μια 19χρονη Ιρλανδή χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως σε νοσοκομείο αφού η άρνησή της να αφήσει τα άεριά της κοντά στο φίλο της επί δύο χρόνια φέρεται να προκάλεσε την έκρηξη της σκωληκοειδούς απόφυσης. Ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς το φιάσκο-αερίου της κοπέλας έχει σήμερα πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Συγκρατώ τα αέριά μου, αλλά δεν πίστευα ότι θα έμπαινα στο νοσοκομείο γι’ αυτό», δήλωσε η Κάρα Κλάρκ στο Kennedy News για την επικίνδυνη συσσώρευση.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού βίωσε έναν «ακραίο πόνο» στο στομάχι της ενώ δούλευε στην καφετέρια της την περασμένη Τρίτη. Ανησυχώντας, η νεαρή αναφέρθηκε στον γιατρό, ο οποίος στη συνέχεια την παρέπεμψε άμεσα σε νοσοκομείο. «Πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», παραπονέθηκε η Κλαρκ. «Κούτσαινα όταν περπατούσα εντελώς σκυφτή».

Η αποκάλυψη στους γιατρούς εν μέσω πόνων

Τότε ήταν που αποφάσισε να ξεστομίσει στους γιατρούς την άρνησή της να το αφήσει να ξεσπάσει. «Στο νοσοκομείο, άρχισα να κατηγορώ το φίλο μου επειδή πάντα συγκρατώ τα άεριά μου κοντά του», εξομολογήθηκε η Κλαρκ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «χαλαρή» παρά την αποστροφή της για το ρέψιμο και τις πορδές. «Είμαστε μαζί δύο χρόνια και εξακολουθεί να συμβαίνει», ανέφερε.

Οι επακόλουθες εξετάσεις αίματος αποκάλυψαν ότι η σκωληκοειδής της απόφυση είχε σκάσει -μια κατάσταση γνωστή ως σκωληκοειδίτιδα– και θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή της. Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκαλεί αυτή την πάθηση, αλλά μπορεί να προκληθεί «όταν ο σωλήνας που ενώνει το παχύ έντερο και την απόφυση μπλοκάρεται ή παγιδεύεται από κόπρανα», σύμφωνα με το Johns Hopkins.

«Ειλικρινά δεν ήξερε τι να πει», δήλωσε το σαστισμένο κορίτσι. «Είπε: “Θεέ μου, ο κόσμος θα νομίζει ότι φοβάσαι τα πάντα μαζί μου”». Η Clarke ισχυρίζεται ότι το χιούμορ τη βοήθησε να ξεπεράσει τη βασανιστική δοκιμασία. Ευτυχώς, η σκωληκοειδεκτομή της πέρασε χωρίς προβλήματα.

Η ασθενής πήρε εξιτήριο το βράδυ της Πέμπτης, οπότε άρχισε να παίρνει ισχυρά παυσίπονα. Ελπίζει να επιστρέψει στη δουλειά της μέσα στην επόμενη εβδομάδα περίπου.

Η ιδιότυπη κατάστασή της έκανε θραύση στο TikTok: «Δεν περίμενα ότι θα γινόταν viral μέσα σε μια νύχτα». Ο δημοφιλής γιατρός του TikTok και υπέρμαχος της πορδής Dr. Karan Rajan ανέβασε μάλιστα ένα βίντεο αντίδρασης στο φιάσκο με τα αέρια της, το οποίο χρησιμοποίησε ως ένα ακόμη παράδειγμα για το γιατί δεν πρέπει ποτέ να τα κρατάς.

Πηγή:newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση