Απίστευτο βίντεο: Καγκουρό πήρε στο κυνήγι άνδρα και τού επιτέθηκε - Πάλη μέχρι τελικής πτώσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 16:30 Απίστευτο βίντεο: Καγκουρό πήρε στο κυνήγι άνδρα και τού επιτέθηκε - Πάλη μέχρι τελικής πτώσης

Ένας Αυστραλός που αναγκάστηκε να «παλέψει» με ένα καγκουρό που τον κυνήγησε και του επιτέθηκε, μιλάει για τον «καυγά» της ζωής του.

Ο Κλιντ Ντες από τη Μπαλίνα στη βόρεια ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας μίλησε στην εκπομπή Today για την περιπέτεια που θα θυμάται για μια ζωή. Ο πρωταγωνιστής ενός ιδιαίτερου «τσακωμού» ανέφερε ότι βρισκόταν στην αυλή του όταν είδε το καγκουρό να προσπαθεί να κατασπαράξει το σκυλάκι του. Τότε το πλησίασε και προσπάθησε να το διώξει.

«Δεν ήθελε να φύγει. Σηκώθηκε στα πίσω πόδια, έβγαλε τα νύχια του και άρχισε να με κυνηγάει», ανέφερε ο Ντες.

Πλάνα από το περιστατικό δείχνουν τον άτυχο άνδρα να τρέχει σαν τρελός προκειμένου να ξεφύγει από το θυμωμένο ζώο πριν σκοντάψει και πέσει στο έδαφος. Το... αδίστακτο καγκουρό που τον ακολουθεί πατάει πάνω του, αλλά εκείνος καταφέρνει να σηκωθεί ξανά, κουνώντας απελπισμένα μπροστά από το ζώο ένα ξύλο, προσπαθώντας να αμυνθεί.

«Εκεί που προσγειώθηκα στο έδαφος είχα την τύχη να πέσω πάνω σε ένα ξύλο σαν ραβδί… αλλά μετά από τρία χτυπήματα έσπασε σαν καρότο και σκέφτηκα ότι εδώ έχουμε πρόβλημα», είπε ο Ντες.

Πάλευε πέντε λεπτά με το... καγκουρό

Έτσι, αποφάσισε να... παίξει μπουνιές με το άγριο ζώο και έπειτα από πέντε λεπτά πάλης στο έδαφος κατάφερε να ξεφύγει, με το καγκουρό να συνεχίζει, πάντως, να τον κυνηγά.

«Προσπάθησε να μου γδάρει το πρόσωπο. Έβαλα το κεφάλι μου κάτω και μού έσκαψε το κεφάλι. Μου δάγκωσε το δάχτυλο. Μετά πέρασε το πίσω νύχι του μέσα από το πόδι μου σκίζοντας το παντελόνι που φορούσα», περιγράφει το θύμα της «επίθεσης».

Ο Ντες υποπτεύεται ότι ένα είδος χόρτου που ονομάζεται Polaris μπορεί να είναι υπεύθυνο για την εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά. «Ξέρω ότι μερικά από τα καγκουρό γίνονται αρκετά επιθετικά κάθε χρόνο εξαιτίας ενός συγκεκριμένου γρασιδιού που ξεπροβάλλει. Όταν το τρώνε, παθαίνουν κάτι που ονομάζεται τοξικότητα Polaris», είπε.

Παρά τον άγριο καυγά που τον άφησε με μώλωπες και ουλές, ο Ντες είπε ότι δεν έχει τίποτα ενάντια στα όμορφα αυτά πλάσματα. «Είναι η εικόνα της Αυστραλίας… απλά μην τα πλησιάζετε», καταλήγει ο άτυχος Αυστραλός.

Πηγή: dailymail.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση