Η πιο… άχρηστη πλατεία του κόσμου έγινε viral - Δείτε που βρίσκεται (Video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 16:19 Η πιο… άχρηστη πλατεία του κόσμου έγινε viral - Δείτε που βρίσκεται (Video)

Οι κυκλικοί κόμβοι υπάρχουν στη ζωή μας για να ομαλοποιούν τη ροή της κυκλοφορίας στις διασταυρώσεις, κάτι που δεν ισχύει για τον συγκεκριμένο ο οποίος πρωταγωνιστεί σε μια τραγελαφική ιστορία.

Τη δική του ιστορία γράφει ένας νέος κυκλικός κόμβος ο οποίος αν και δημιουργήθηκε με… αγνές προθέσεις και για καλό σκοπό, βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στον κόσμο του Διαδικτύου όχι όμως για το σωστό λόγο.

Κι αυτό γιατί η «πλατεία» η οποία κατασκευάστηκε στο Strzelin της Πολωνίας, απέτυχε παταγωδώς να υπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Το video το οποίο δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τις τοπικές αστυνομικές αρχές μαρτυρά το μέγεθος της αποτυχίας, καθώς οι οδηγοί που την προσέγγισαν είτε την αγνόησαν παντελώς περνώντας από πάνω της είτε βρέθηκαν να κινούνται με ανάποδη φορά.

Μάλιστα το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη πλατεία ήταν τόσο έντονο ώστε οι ίδιες οι αρχές του Strzelin να παρέμβουν, τοποθετώντας κώνους ώστε να καταστήσει αντιληπτή την ύπαρξή της στους διερχόμενους οδηγούς.

Η κατάσταση βελτιώθηκε, ωστόσο, στη συνέχεια οι κώνοι έκαναν... φτερά και η αναρχία επέστρεψε στον κυκλικό κόμβο της Πολωνίας, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο αποτυχημένου στον πλανήτη.

Πηγή: carandmotor.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση