«Τρελή» έκπληξη στα Χανιά: Νόμιζε ότι πήγαινε καλεσμένος σε βάφτιση και τελικά... ήταν ο γαμπρός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 15:14 «Τρελή» έκπληξη στα Χανιά: Νόμιζε ότι πήγαινε καλεσμένος σε βάφτιση και τελικά... ήταν ο γαμπρός!

Την πιο τρελή έκπληξη διοργάνωσε μια γυναίκα στα Χανιά της Κρήτης στον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν κάνει πολιτικό γάμο.

Σειρά είχε τώρα ο θρησκευτικός. Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας τουρισμού Μανώλης Μανατάκης, είχε ενημερωθεί από την σύζυγό του, Ιουλία Βροντάκη, πως το απόγευμα του Σαββάτου θα ήταν η νονά ενός παιδιού στο εκκλησάκι του Χριστού, στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.

Η ίδια θα πήγαινε εκεί από νωρίς για τις προετοιμασίες και στη συνέχεια θα ερχόταν και εκείνος. Ετσι κι έγινε μόνο που τον κ. Μανατάκη τον υποδέχθηκε η σύζυγός του ντυμένη νύφη λέγοντάς του: «Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας»! Μάλιστα του έδωσε και την ανθοδέσμη που ήδη κρατούσε για να της την δώσει, όπως επιτάσσει το έθιμο, ενώ καλεσμένοι φώναζαν τον ιερέα «για να μην φύγει ο γαμπρός», χαριτολογώντας βέβαια.

Ολοι οι καλεσμένοι ήταν μέσα στο «κόλπο» και με τα κινητά ανα χείρας περίμεναν τον γαμπρό για να απαθατίσουν την έκπληξη! Να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει το flashnews.gr, η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

Δείτε το βίντεο από τον ιδιαίτερο γάμο στα Χανιά:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση