Μια σύγχρονη Ραπουνζέλ στην Ιαπωνία με μαλλιά 2 μέτρα – Δεν έχει κουρευτεί για 17 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 17:44 Μια σύγχρονη Ραπουνζέλ στην Ιαπωνία με μαλλιά 2 μέτρα – Δεν έχει κουρευτεί για 17 χρόνια

Το «μυστικό» για να διατηρεί το ασυνήθιστο στυλ της

Η περιποίηση των μαλλιών απασχολεί πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα τις γυναίκες, όμως μία γυναίκα από Ιαπωνία διεκδικεί επάξια τον τίτλο της αληθινής Ραπουνζέλ, καθώς με την φροντίδα που επιδεικνύει καθημερινά, κατάφερε να έχει μαλλιά μήκους σχεδόν 2 μέτρων.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 42χρονη Rin Kambe εδώ και 17 χρόνια δεν έχει κουρέψει τα μαλλιά της και ούτε πρόκειται, ενώ στόχος της είναι να μακρύνουν όσο περισσότερο γίνεται, αφού θέλει να μοιάζει με «Γιαπωνέζα πριγκίπισσα».

 
 

«Αισθάνομαι ότι τα μαλλιά μου είναι ο πολύτιμος σύντροφός μου στη ζωή. Εξακολουθούν να μεγαλώνουν καθημερινά. Συνήθως, η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων είναι να αναρωτηθούν αν τα μαλλιά μου είναι αληθινά. Όταν μαθαίνουν ότι είναι, σοκάρονται και εντυπωσιάζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, προσθέτει ότι «δεν σκέφτομαι ποτέ να κόψω τα μαλλιά μου. Το κεφάλι μου δεν πονάει, αλλά μερικές φορές η γραμμή των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής τα αισθάνομαι βαριά».

Η απόφαση να μην κόψει τα μαλλιά της

Στην Rin Kambe δεν άρεσαν ανέκαθεν τα μακριά μαλλιά, ενώ από μικρό παιδί ήταν πάντα κοντοκουρεμένη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στυλ διατήρησε μέχρι και τις αρχές του 2000, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως χορεύτρια.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της, γιατί αισθάνονταν ότι δεν ξεχώριζε, ενώ αποφάσισε να μοιάζει με «Γιαπωνέζα πριγκίπισσα» από την περίοδο Heian.

Έκτοτε δεν τα έχει κόψει ούτε εκατοστό, με αποτέλεσμα να έχουν μήκος 2,13 μέτρα. Όμως η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινότητα της, τα οποία ξεπερνάει με αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα, χρειάζεται περισσότερο από μία ώρα για να λούσει τα μαλλιά της και δύο ώρες για να τα στεγνώσει με πιστολάκι. «Πλένω τα μαλλιά μου δύο φορές την εβδομάδα και προσέχω την περιποίηση. Μετά το λούσιμο, τα στεγνώνω γρήγορα. Χρειάζεται μια ώρα για να λούσω τα μαλλιά μου και να κάνω μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, δύο ώρες για να τα στεγνώσω και μετά τα χτενίζω. Κάνω τα δυνατά μου για να λούσω τα μαλλιά μου για να μην καταστραφούν. Χρειάζονται συνολικά τρεις ώρες για να γίνει αυτό», αναφέρει σχετικά με τον χρόνο περιποίησης που ξοδεύει.

Επίσης, όπως αναφέρει έχει κι άλλα προβλήματα, όπως ότι σε περίπτωση που τα έχει δέσει κότσο, αναγκάζεται να τα μετακινεί το λιγότερο ανά δέκα λεπτά, ώστε να μην έχει πονοκέφαλο, ενώ πρέπει πάντα να προσέχει να μην σέρνονται στο πάτωμα.

«Αν έχω τα μαλλιά μου κάτω, έχω προβλήματα σχεδόν με ό,τι κάνω, είναι τόσο εύκολο να σκοντάψω. Δεν μπορώ να πάω ούτε στην τουαλέτα, πόσο μάλλον να αλλάξω ρούχα ή να τρώω σούπα», προσθέτει η 42χρονη Rin Kambe, που θεωρείται μια σύγχρονη Ραπουνζέλ.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση