Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ελληνικό νησί όπου αφού πιεις το σφηνάκι σου... θα σε χαστουκίσει η μπαργούμαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 16:08 Το ελληνικό νησί όπου αφού πιεις το σφηνάκι σου... θα σε χαστουκίσει η μπαργούμαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν σε ρωτάνε «που θα πας διακοπές μετά τις Πανελλήνιες», σίγουρα η πιο δημοφιλής απάντηση είναι η Ίος. Ένα βίντεο από το νησί – που πλημμυρίζει από νέους κάθε εθνικότητας τα καλοκαίρια – έγινε viral για ένα «έθιμο» που υπάρχει σε ένα από τα μπαρ του.

Ένας τουρίστας πίνει σφηνάκι σε ένα μπαρ του νησιού και στη συνέχεια, η υπάλληλος του μαγαζιού της Ίου, αφού βάλει μπογιά στα χέρια της, τον χαστουκίζει.

 

Το «έθιμο» αυτό γίνεται σε αρκετά μαγαζιά του νησιού, όπου προσφέρονται πακέτα μέσω των οποίων ο πελάτης πίνει σφηνάκια και δέχεται μετά ένα… χτύπημα.

 

 

@mickeyanne13 No it didn’t hurt… as you can see on my face #slapshot #greece #slap #shot #money #santorini #ithink? Shots - LMFAO

 

Υπάρχουν μάλιστα διάφορες «προκλήσεις» για τους πελάτες. Ο κάθε τουρίστας μπορεί να επιλέξει το «7 shots challenge», όπου πίνει απευθείας επτά σφηνάκια, κερδίζοντας μία μπλούζα, είτε το «slap shot challenge», στο οποίο αφού πίνει ένα σφηνάκι, στη συνέχεια τρώει ένα αρκετά δυνατό χαστούκι από τη μπαργούμαν, η οποία βρίσκεται πίσω από ένα παράθυρο, το λεγόμενο «slap window».

Κι αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα…χαστούκια, υπάρχουν μαγαζιά που ο πελάτης μπορεί να επιλέξει με τι θέλει να τον χτυπήσουν. Υπάρχουν σφυριά, πινακίδες, σανίδες, καφάσια, μέχρι και πυροσβεστήρες. Φυσικά ο πελάτης σε αυτές τις περιπτώσεις φορά κράνος.

 

 

Οι τουρίστες παρουσιάζουν την δραστηριότητα αυτή ως κάτι «must» για κάθε επισκέπτη του νησιού και τα βίντεο στα social media όλο και αυξάνονται:

@_in_3 For anyone wondering it’s called Slammer bar and it’s in Ios-Greece . #bar #summer #vacation #funtimes #funnybars #greecesummer Bad Habits - Ed Sheeran

Πηγή: newsit.gr