«Χλιδάτη» Influencer ξεσκεπάστηκε στο Παλμ Μπιτς: Πήγε σε ξένη βίλα, κατέβασε το παντελόνι να φανεί το μαγιό και έβγαλε φωτογραφία (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 10:14 «Χλιδάτη» Influencer ξεσκεπάστηκε στο Παλμ Μπιτς: Πήγε σε ξένη βίλα, κατέβασε το παντελόνι να φανεί το μαγιό και έβγαλε φωτογραφία (vid)

Πως είναι η φωτογραφία του Instagram και πως η... πραγματικότητα για κάποιους influencer.

Η καθημερινή «μάχη» που δίνουν οι Influencer είναι «σκληρή», καθώς προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή φωτογραφία που θα δείξει στο κοινό τους τη χλιδάτη ζωή που κάνουν στις βίλες τους με τις πισίνες, την ηλιοθεραπεία που κάνουν όλη μέρα και τα ακριβά γούστα.

Όλα αυτά βέβαια… μπροστά από την κάμερα, γιατί από πίσω η πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι πολύ-πολύ διαφορετική.

Όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, με την influencer Holly Cheesman στην Gold Coast. Ήθελε να ποζάρει με το μαγιό της στη «βίλα της» για να τη βάλει στο Instagram και να προσελκύσει κι άλλο κόσμο. Πήγε λοιπόν έξω από μία βίλα στο Παλμ Μπιτς, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων παρακαλώ, άφησε την τσάντα της, κατέβασε γρήγορα το παντελόνι της για να φανεί όλο το μαγιό μπικίνι που φορούσε, πόζαρε και… κλικ. Έβγαλε τη φωτογραφία που κόσμησε το προφίλ της και… έφυγε.

Φυσικά δεν έδωσε σημασία στην κάμερα ασφαλείας που έγραφε όλη τη «σκηνοθεσία» της, αλλά ούτε και στον ιδιοκτήτη Nick McDonald, που έδειξε στον κόσμο την «οφθαλμαπάτη» με τους Influencer.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης, πολλοί Influencer σταματάνε στην είσοδο του πολυτελέστατου σπιτιού του για να βγάλουν φωτογραφία και να την ανεβάσουν στο instagram.

2

Η Hollyy Cheesman, έχει σχεδόν 13.000 ακολούθους στο Instagram και η φωτογραφία δεσπόζει στο προφίλ της.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση