Ταύρος μπήκε σε τράπεζα και προκάλεσε πανικό!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 10:29 Ταύρος μπήκε σε τράπεζα και προκάλεσε πανικό!

Το γύρο των social media και διεθνών ΜΜΕ κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει έναν… ταύρο να έχει μπει σε τράπεζα στο Ισραήλ! Υπάλληλοι και πελάτες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, όπως ήταν αναμενόμενο, τράπηκαν σε φυγή και επικράτησε πανικός.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στο Ισραήλ, σημειώθηκε σε υποκατάστημα της τράπεζας Leumi νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ και ξεκίνησε από τον χώρο του πάρκινγκ. Ο ταύρος, που είχε ένα σκοινί δεμένο στον λαιμό του, πέρασε ανάμεσα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα πριν μπει στην τράπεζα, προκαλώντας πανικό σε εργαζόμενους και πελάτες.

Βίντεο, που αρχικά δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Israel Hayom και στη συνέχεια έγινε viral, δείχνει τους υπαλλήλους έντρομους να τρέχουν μακριά από τον μαινόμενο ταύρο. Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα μέχρι να φτάσει ο ιδιοκτήτης του ταύρου ενώ κλήθηκε και κτηνίατρος. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Εκπρόσωπος της τράπεζας είπε ότι έκαναν αναφορά στις τοπικές αρχές και σε μια κτηνιατρική υπηρεσία. «Δεν υπήρξαν θύματα και δεν προκλήθηκαν ζημιές», είπε.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει πώς ο ταύρος ξέφυγε και μπήκε στο κτίριο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση