Πατέρας πάλεψε με αλιγάτορα για να πάει την κόρη του σχολείο: Έκανε τα κόλπα που είδε στην TV (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 22:43 Πατέρας πάλεψε με αλιγάτορα για να πάει την κόρη του σχολείο: Έκανε τα κόλπα που είδε στην TV (vid)

O Mike Trinh νόμιζε πως απλά ήταν μια δικαιολογία της κόρης της για να γλιτώσει το σχολείο, αλλά τελικά χρειάστηκε να εξουδετερώσει τον αλιγάτορα.

Τα παιδιά πολλές φορές χρησιμοποιούν διάφορες δικαιολογίες για να γλιτώσουν το σχολείο και αυτό θεώρησε ο Mike Trinh πως συνέβη με την δική του, όταν το πρωινό της 16ης Αυγούστου ήταν έτοιμος να την πάει στο πρώτο της μάθημα.

Βλέπετε, η μικρή την ώρα που ξεκίνησε να πάει προς το αυτοκίνητο, γύρισε τρέχοντας στο σπίτι, λέγοντας πως ένας αλιγάτορας ήταν έξω από την πόρτα. Μόνο που δεν έλεγε ψέματα και ο ισχυρισμός αυτός δεν ήταν δικαιολογία. Ήταν πραγματικό γεγονός...

Προκειμένου λοιπόν να της διώξει τον φόβο της και να την ηρεμίσει, αποφάσισε να τον εξουδετερώσει. Πως; Με κάποια κόλπα που είχε δει από τον Steve Irwin στην σειρά The Crocodile Hunter.

Άρχισε λοιπόν να πετάει κάποιες πετσέτες στο κεφάλι του αλιγάτορα με στόχο να τον «τυφλώσει», όμως οι δύο πρώτες δεν βρήκαν στόχο. Η επόμενη όμως βρήκε και στη συνέχεια με την βοήθεια μία ταινίας του έκλεισε το στόμα, του έδεσε τα πόδια και άρχισε να παίρνει τηλέφωνο για να έρθει να τον παραλάβει κάποιος, όμως ο ένας τον έκανε πάσα στον άλλον.

Tελικά μετά από αρκετή ώρα, βρέθηκε λύση...

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση