Έβγαλε βόλτα με λουρί αλιγάτορα για να... δροσιστεί σε σιντριβάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 09:38 Έβγαλε βόλτα με λουρί αλιγάτορα για να... δροσιστεί σε σιντριβάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Γουόλι», όπως είναι το όνομα του «κατοικίδιου», έχει γίνει viral στο TikTok, όπου έχει δικό του λογαριασμό με  73.000 ακόλουθους και περισσότερα από 721.000 likes.

Ένα ασυνήθιστο θέαμα παρακολούθησαν οι κάτοικοι στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ένα μικρό κορίτσι είχε βγάλει βόλτα με λουρί έναν αλιγάτορα για να δροσιστεί σε σιντριβάνι του «Love Park».

Ο Γουόλι, όπως είναι το όνομα του «κατοικίδιου», έχει γίνει viral στο TikTok, όπου έχει δικό του λογαριασμό με 73.000 ακόλουθους και περισσότερα από 721.000 likes.

@wallythealligator Wally loved spending the day in Love Park, Philadelphia !!#WallyGatorESA Good Time - Owl City & Carly Rae Jepsen

Ο ιδιοκτήτης του Γουόλι, Τζόι Χένεϊ, έχει καρκίνο του προστάτη και υποβάλλεται σε ακτινοβολίες και όπως λέει έχει αποκτήσει τον αλιγάτορα ως ζώο συναισθηματικής υποστήριξης.

Ο επτάχρονος αλιγάτορας δεν έχει επιτεθεί ποτέ ούτε έχει δείξει επιθετικότητα απέναντι σε κανέναν, υποστηρίζει ο Χένεϊ, ενώ τον χαρακτηρίζει ως έναν  ήρεμο και συναισθηματικό αλιγάτορα που κολυμπάει με παιδιά σε πισίνες και παίζει μαζί τους.

Μάλιστα ο μικρός αλιγάτορας είναι τόσο δημοφιλής που διεκδικεί το βραβείο των 10.000 δολαρίων στο διαγωνισμό "America's Favorite Pet".

Ο Τζόι Χένεϊ και ο Γουόλι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν ένας φίλος ton ρώτησε αν ήταν σε θέση να φιλοξενήσει έναν αλιγάτορα μετά τη διάσωση του από μια λίμνη στο Ορλάντο. Τότε ο αλιγάτορας ήταν μόλις 14 μηνών.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση