Είχε σχέση έξι χρόνια με τον αδερφό της – Τι αποκάλυψε το τεστ DNA

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 10:38 Είχε σχέση έξι χρόνια με τον αδερφό της – Τι αποκάλυψε το τεστ DNA

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι έχει εδώ και 6 χρόνια σχέση με έναν 32χρονο, που τελικά έμαθε ότι είναι…αδερφός της. Η γυναίκα δημοσίευσε την ιστορία της στο Reddit, καθώς είπε ότι ένιωθε «περίεργα» ακόμα και όταν μιλούσε για αυτό.

Η ανώνυμη γυναίκα είπε: «Μόλις έμαθα ότι βγαίνω με τον βιολογικό μου αδερφό εδώ και έξι χρόνια και όπως είναι φυσικό, «αισθάνομαι περίεργα για αυτό. Με υιοθέτησαν ως μωρό αλλά δεν ήξερα ότι με υιοθέτησαν μέχρι να ήμουν στο γυμνάσιο».

Εκείνη και ο 32χρονος ήρθαν γρήγορα κοντά, μετά την γνωριμία τους και το γεγονός πως κι εκείνος ήταν υιοθετημένος, τους ένωσε περισσότερο. «Και οι δύο δεν μάθαμε ότι ήμασταν υιοθετημένοι μέχρι το Λύκειο και ήμασταν και οι δύο τυχεροί και είχαμε καλές οικογένειες», είπε.

Η γυναίκα ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που ένιωσε τόσο έντονη έλξη για έναν άνθρωπο και τελικά, αποδείχθηκε πως είναι αδερφός της.

Η χρήστης του Reddit ανακάλυψε την αλήθεια αφού συμμετείχε σε τεστ DNA για να μάθει την καταγωγή της. Όπως είπε: «Είδα ότι ήμασταν αδέρφια. Ήμουν τουλάχιστον σοκαρισμένη. Μόλις έμαθα αυτές τις πληροφορίες και δεν το έχω πει ακόμα στον φίλο μου».

Ενώ έμεινε έκπληκτη από τα αποτελέσματα, θυμήθηκε πως πολλοί τους έλεγαν ότι «μοιάζουν».

Τώρα, ελπίζει ότι το τεστ ήταν λάθος και  επιθυμεί να κάνει ακόμα ένα άμεσα, αφού ο 32χρονος – όπως αναφέρει –   είναι ο «έρωτας της ζωής της».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση