Ισπανίδα παρίστανε το... έντρομο θύμα απαγωγής σε βίντεο για να αποσπάσει λύτρα από τη μητέρα της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 13:44 Ισπανίδα παρίστανε το... έντρομο θύμα απαγωγής σε βίντεο για να αποσπάσει λύτρα από τη μητέρα της

Με ψεύτικο αίμα γύρω από το στόμα και δεμένα μάτια, ικετεύει την ηλικιωμένη γυναίκα να τη σώσει - Συνελήφθη η ίδια και οι συνεργοί της

Μια 30χρονη γυναίκα από την Ισπανία «έστησε» μια ψεύτικη απαγωγή για να αποσπάσει λύτρα ύψους σχεδόν 50.000 ευρώ από την ηλικιωμένη μητέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η απατεώνισσα κόρη, που στο παρελθόν είχε εξαπατήσει άλλες τρεις φορές τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, εντοπίστηκε και συνελήφθη μαζί με τους συνεργούς της (τον σύντροφό της και κάποιους συγγενείς του) σε ένα καζίνο, μετά την ενεργοποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων της Ισπανικής Αστυνομίας.

Το βρετανικό site δημοσιεύει το βίντεο που είχε τραβήξει η διεφθαρμένη κόρη ως «θύμα απαγωγής» προκειμένου να πείσει τη μητέρα της να πληρώσει τα λύτρα στους δήθεν απαγωγείς της. Το βίντεο γυρίστηκε στην Τενερίφη και δείχνει την 30χρονη γυναίκα με καλυμμένα μάτια και ψεύτικο αίμα γύρω από το στόμα, να ικετεύει τη μητέρα της να δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό για να τη σώσει.

Στο κλιπ εμφανίζεται το χέρι ενός μαυροντυμένου ατόμου με γάντια να κρατάει ένα μαχαίρι κοντά στον λαιμό της...

«Μανούλα, με απήγαγαν και δεν ξέρω γιατί... δεν πρέπει να πας στην αστυνομία», εμφανίζεται να λέει κλαίγοντας στο βίντεο η Ισπανίδα.

 

Η μητέρα της 30χρονης είχε τρομοκρατηθεί από τα ψέματα που της έλεγαν οι «μαϊμού» απαγωγείς, όπως ότι έδερναν άσχημα την κόρη της και δεν της έδιναν φαγητό. Όταν έλαβε το βίντεο, η απελπισμένη γυναίκα έτρεξε να σηκώσει τα 50.000 ευρώ από μια τράπεζα, προκειμένου να πληρώσει τα λύτρα και να αφεθεί ελεύθερο το παιδί της, σύμφωνα με δήλωση της Ισπανικής Πολιτοφυλακής.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την απαγωγή, οι ισπανικές Αρχές έψαξαν το σπίτι του συντρόφου της 30χρονης. Εκεί εντόπισαν αντικείμενα τους γέννησαν υποψίες περί «στημένης απαγωγής», όπως το ψεύτικο αίμα, το μαντίλι και το μαχαίρι.

Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, η κόρη, ο σύντροφός της και τρεις συγγενείς του για την παράξενη υπόθεση. Εάν βρεθούν ένοχοι για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού, μπορεί να τους επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως και 5 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 30χρονη «έβαζε στο στόχαστρο» τη μητέρα της. Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στο παρελθόν, την είχε εξαπατήσει με ψεύτικες επιστολές που υποστήριζαν ότι η ζωή της απειλούνταν, και της είχε αποσπάσει συνολικά 45.000 ευρώ, πάντα συνεργαζόμενη με τα ίδια άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση