Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εταιρεία αναλαμβάνει να... σας θάψει ζωντανούς, αρκεί να πληρώσετε 57.000 δολάρια - Τα δύο πακέτα που προσφέρει!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 14:29 Εταιρεία αναλαμβάνει να... σας θάψει ζωντανούς, αρκεί να πληρώσετε 57.000 δολάρια - Τα δύο πακέτα που προσφέρει!

Υποστηρίζει πως βοηθά τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη».

Υπάρχει η δυνατότητα να παρευρεθείτε στη δική σας κηδεία, με μια τσουχτερή τιμή όμως. Μια ρωσική εταιρεία, προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κηδεία τους και να βιώσουν την εμπειρία να θαφτούν ζωντανοί για 3,5 εκατομμύρια ρούβλια ή 57.000 δολάρια.

Η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya ανακοίνωσε το νέο εγχείρημά της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το οποίο υπόσχεται να βοηθήσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και «ψυχικές ικανότητες» αλλά κυρίως να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία.

Η Preobrazhenskaya περιέγραψε τη μακάβρια προσφορά ως «ένα πραγματικό σύμβολο του να αγωνίζεσαι για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον».

Υπάρχουν δύο πακέτα που προσφέρει η εταιρεία σε όποιον θέλει να βιώσει την πρωτόγνωρη εμπειρία: Το φτηνό και το ακριβό πακέτο. Η «διαδικτυακή κηδεία», η οποία κοστίζει περίπου 15.000 δολάρια και χρεώνεται ως «θεραπεία στρες για φόβους και άγχη»- και η κηδεία «πλήρους εμβάπτισης», η οποία θάβει τους πελάτες για έως και μία ώρα.

Το ακριβό πακέτο των 57.000 δολαρίων περιλαμβάνει μια πλήρη θρησκευτική τελετή και μια «υποχρεωτική αναζωογόνηση» η οποία υποτίθεται ότι ανανεώνει την «επιθυμία του ατόμου να ζήσει».

Πηγές: New York Post, The Moscow Times