Ο ορισμός της είδησης! Άνθρωπος δάγκωσε κόμπρα και την σκότωσε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 17:39 Ο ορισμός της είδησης! Άνθρωπος δάγκωσε κόμπρα και την σκότωσε

Οι φοιτητές στις σχολές δημοσιογραφίας ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν είναι ότι είδηση είναι αν  άνθρωπος δαγκώσει σκύλο και όχι αν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο. Ο ορισμός λοιπόν της είδησης μας έρχεται από την μακρινή Ινδία όπου ένα αγόρι 8 ετών δάγκωσε μια κόμπρα και την σκότωσε ενώ βρισκόταν σε άμυνα έναντι του τρομακτικού φιδιού.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail επικαλούμενη ΜΜΕ της Ινδίας, το σουρεαλιστικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο απομακρυσμένο χωριό Πανταρπάντ στην καρδιά της Ινδίας.

Ο 8χρονος Ντίπακ δέχθηκε επίθεση από την κόμπρα ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι του. Το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το χέρι του και τον δάγκωσε.

Ο πόνος ήταν αφόρητος για τον μικρούλη ο οποίος προσπαθούσε να ξεκολλήσει το φίδι από πάνω του αλλα δεν τα κατάφερνε. Τότε, στην απελπισία του απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Δάγκωσε το φίδι και το σκότωσε!

Ο γονείς του πάντως δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν και τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Για καλή του τύχη το δάγκωμα της κόμπρας ήταν επιφανειακό και δεν μπήκε το δηλητήριο στον οργανισμό του!

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση