Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ανώριμος» γαμπρός πετάει τη γαμήλια τούρτα στη νύφη και μετά... το βάζει στα πόδια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:35 «Ανώριμος» γαμπρός πετάει τη γαμήλια τούρτα στη νύφη και μετά... το βάζει στα πόδια

Ο κόσμος του διαδικτύου έχει μείνει άναυδος με το βίντεο ενός γαμπρού που ρίχνει ένα κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα στο πρόσωπο της νύφης.

Ένα βίντεο στο TikTok έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων. Άλλοι βλέποντας το γελούν, ενώ άλλοι αισθάνονται ντροπή και οργή για τον ανώριμο άνδρα. Δεν υπάρχει περίπτωση, όπου μια γυναίκα θα ανεχόταν να έχει ένα τεράστιο κομμάτι τούρτας στο πρόσωπό της - ειδικά αν είχε ξοδέψει ώρες για το μακιγιάζ της και αν επρόκειτο να ποζάρει για φωτογραφίες.

Ένας γαμπρός, ωστόσο, αποφάσισε ότι δεν θα υπήρχε καλύτερη μέρα για να κάνει φάρσα στη σύντροφό του από την ημέρα του γάμου τους.

@mariannabolanos Would you kill your hubby?! #weddingtiktok #weddingcake #weddingtok #bridesoftiktok #valentinesday #galentinesday #LaysGoldenDuet #fyp #marriage ♬ Oh No - Kreepa

Στο βίντεο - που δημοσιεύτηκε στο TikTok από τη Marianna De Oliveira - φαίνεται η νύφη και ο γαμπρός να έχουν μόλις κόψει το πρώτο κομμάτι της γαμήλιας τούρτας τους - μια τελετουργική και ιδιαίτερη στιγμή που συχνά εκτιμάται σε μια τέτοια γιορτή.

Ο φωτογράφος είναι σε ετοιμότητα, έτοιμος να τραβήξει μια υπέροχη, αξέχαστη φωτογραφία - η νύφη δείχνει εντυπωσιακή με το πεντακάθαρο λευκό νυφικό της, τα επιδέξια σγουρά μαλλιά και το άψογο μακιγιάζ.

Το νιόπαντρο ζευγάρι βάζει λίγο κέικ στα δάχτυλά του, σηκώνοντάς τα ο ένας για να πάρει ο άλλος μια μικρή γεύση - μια ελαφρώς αηδιαστική - αλλά υποθέτω ότι θα μπορούσατε να την αποκαλέσετε μάλλον υπέροχη και ρομαντική στιγμή.

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Την ώρα που η «αφελής» νύφη σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας γλείφει την τούρτα από το δάχτυλο του συζύγου της, ο γαμπρός αρπάζει την ευκαιρία.

Το αριστερό του χέρι -που κρατάει το υπόλοιπο κομμάτι- σηκώνεται και χτυπάει τη γυναίκα του στο πρόσωπο, λιώνοντας την τούρτα στα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Ο γαμπρός στη συνέχεια κάνει μια γρήγορη έξοδο, τρέχοντας μακριά, αφήνοντας τη νύφη σοκαρισμένη - αλλά γελαστή - νύφη πίσω του.

Στη συνέχεια επιστρέφει σα «βρεγμένη γάτα» για να την αφήσει να του σπάσει λίγη τούρτα στο πρόσωπο.

πηγή: gazzetta.gr