«Αντικοινωνική» γάτα αρνείται πεισματικά να βγει από το σπίτι και γίνεται viral (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 10:15 «Αντικοινωνική» γάτα αρνείται πεισματικά να βγει από το σπίτι και γίνεται viral (vid)

Οι χρήστες του TikTok βρήκαν το βίντεο ξεκαρδιστικό, συγκρίνοντας την πεισματάρα γάτα με ένα μικρό παιδί.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς δείχνει μια πεισματάρα γάτα που γαντζώθηκε στο πλαίσιο μιας πόρτας για να μην χρειαστεί να αφήσει τη ζεστασιά του σπιτιού και να αντιμετωπίσει τις παγωμένες θερμοκρασίες έξω.

Το μικρόσωμο κατοικίδιο αψήφησε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ήθελε να το βγάλει έξω για λίγο στο Taiyuan της επαρχίας Shanxi της Κίνας, καθώς είχε κουραστεί από τα «ακροβατικά» της γάτας.

Τα πλάνα δείχνουν το βρετανικό κοντότριχο δίπλα στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μάταια προσπαθεί να τα οδηγήσει έξω στο κήπο. Το γατάκι γρήγορα σέρνεται πίσω στο εσωτερικό- και στη ζεστασιά του σπιτιού.

Αργότερα, το κλιπ κοινοποιήθηκε στο Douyin, την κινεζική έκδοση του TikTok. Το συγκεκριμένο κλιπ συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές και οι άνθρωποι βρήκαν το βίντεο ξεκαρδιστικό στο διαδίκτυο, συγκρίνοντας την πεισματάρα γάτα με ένα μικρό παιδί καθώς σηκώθηκε και άρπαξε την πόρτα.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση