Δυο μέλισσες παίρνουν έναν υπνάκο μέσα σ’ ένα λουλούδι – Η τρυφερή φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 16:20 Δυο μέλισσες παίρνουν έναν υπνάκο μέσα σ’ ένα λουλούδι – Η τρυφερή φωτογραφία

Ο φωτογράφος φύσης Joe Neely κατέγραψε με τον φακό του δύο μέλισσες να παίρνουν έναν υπνάκο μέσα σε μια ζωηρόχρωμη μαλάχη. Τα πετούμενα, καλυμμένα με γύρη, ήταν αγκαλιασμένα στο κέντρο του πορτοκαλο-πορφυρού λουλουδιού αυτού του είδους ιβίσκου.

Κατά τύχη, ο Neely έπεσε πάνω τους. «Ήταν άνοιξη, κατά συνέπεια εγώ και η γυναίκα μου, η Niccole – και οι δυο μας είμαστε αχόρταγοι φωτογράφοι φύσης – βγήκαμε στη γύρα αναζητώντας άγριες μεξικανικές παπαρούνες, αλλά οι αγροί ήταν άδειοι» αφηγήθηκε ο Neely, μιλώντας στο My Modern Met.

Συνάντησαν μια συστάδα λουλουδιών στην άκρη του δρόμου και σταμάτησαν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες. «Η Niccole έψαχνε για το τέλειο λουλούδι και παρατήρησε κάποιες μέλισσες στα λουλούδια μαλάχης. Έσπευσα κι εγώ, και τις παρατηρούσα αρκετή ώρα, ακόμη κι αφότου έπεσε ο ήλιος».

Ο Joe και η Neely είδαν περισσότερες μέλισσες να σκαρφαλώνουν μέσα στα λουλούδια. «Λίγο μετά, όλα τα λουλούδια του φυτού είχαν μέσα τους έναν ακίνητο ένοικο. Θα τό ‘ριχναν στον ύπνο. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα δει αυτή τη συμπεριφορά. Τότε, καθώς σουρούπωνε, μια τελευταία μέλισσα προσπαθούσε να βρει το δικό της λουλούδι αλλά ήταν όλα κατειλημμένα, οπότε σύρθηκε μέσα στα πέταλα δίπλα σ’ αυτή την άλλη μέλισσα, η οποία μετακινήθηκε λίγο για να της κάνει χώρο».

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση