Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ανταγωνίστρια! Αυτή η γυναίκα έχει τους μεγαλύτερους γλουτούς στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 19:14 Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ανταγωνίστρια! Αυτή η γυναίκα έχει τους μεγαλύτερους γλουτούς στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να έχει γίνει γνωστή για τις καμπύλες της, αλλά ο ανταγωνισμός έχει ζωηρέψει. Μια γυναίκα από την Αφρική ισχυρίζεται ότι έχει τους μεγαλύτερους γλουτούς στον κόσμο και μάλιστα χωρίς πλαστική επέμβαση... είναι ένα θαύμα της φύσης!

Η διάμετρος των γλουτών της Eudoxie Yao από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι περίπου 1,5 μέτρα (60 ίντσες).

Μέσα από τα social media έχει γίνει διάσημη, προβάλλοντας τις καμπύλες της και έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο followers στο Instagram.

"Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική χειρουργική. Ποτέ, ποτέ, ποτέ στη ζωή μου. Έτσι ήμουν πάντα. Όταν βγαίνω από το σπίτι, οι άνθρωποι παθαίνουν την πλάκα τους και σοκάρονται όταν με βλέπουν. Σταματάω την κίνηση!".

Ζυγίζει 95 κιλά και δεν σκοπεύει να χάσει ούτε γραμμάριο, καθώς θεωρεί ότι οι αναλογίες της είναι εξαιρετικές. Τα ρούχα που φοράει το τροποποιεί μόνη της, καθώς τα συμβατικά παντελόνια και φορέματα δεν αναδεικνύουν όπως πρέπει το σώμα της.

"Μου αρέσει να φοράει εφαρμοστά ρούχα, αλλά δεν ξέρω ποιό είναι το νούμερο μου. Πολλές φορές δεν μπορώ να μπω σε κάποια ρούχα, ενώ έχω σκίσει αμέτρητα φορέματα"

"Πηγαίνω σε χώρες και οι οπαδοί μου με ακολουθούν σαν να είμαι καλλιτέχνης. Έχω γίνει διασημότητα, εμφανίζομαι στην τηλεόραση, με καλούν σε πάρτι. Κάποιες φορές παρουσιάζω και εκπομπές ως παρουσιάστρια".

Όταν δε την συγκρίνουν με το είδωλο της, την Κιμ Καρντάσιαν, είναι το καλύτερο κοπλιμέντο για αυτήν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Dailymail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση