Μεγάλωσαν γαϊδουράκι σαν σκύλο και αυτό τώρα φέρνει πίσω μέχρι και το μπαλάκι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 13:00 Μεγάλωσαν γαϊδουράκι σαν σκύλο και αυτό τώρα φέρνει πίσω μέχρι και το μπαλάκι

Αυτό το μικρό γαϊδούρι δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τα άλλα γαϊδούρια. Είναι το κατοικίδιο μιας οικογένειας και η συμπεριφορά του μοιάζει με σκύλου!

Ο Tiny Tim λατρεύει να παίζει με το μπαλάκι του, κουνάει την ουρά του όταν είναι ενθουσιασμένος και τρέχει στην πόρτα μόλις αντιληφθεί την είσοδο της αφεντικίνας του! Όχι, ο Tim δεν είναι σκύλος αλλά ένα μικροσκοπικό γαϊδούρι!

Όταν η οικογένεια του τον βρήκε σε έναν αχυρώνα ήταν μικροσκοπικός σε μέγεθος. «Νόμιζα ότι ήταν λαγουδάκι! Ήταν τόσο μικρός! Ζύγισε λιγότερο από 10 κιλά!», δηλώνει η ιδιοκτήτριά του.

Όταν τον πήγαν στον κτηνίατρο τούς είπαν ότι έχει πρόβλημα το συκώτι του και είναι άγνωστο αν μπορεί να επιβιώσει και για πόσο. Η ιδιοκτήτριά του όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να του προσφέρει τα πάντα. Τον τάιζε, τον κοίμιζε και τον είχε σπίτι της 24 ώρες το 24ωρο.

Όλη αυτή η φροντίδα και πάνω από όλα, η αγάπη, δυνάμωσε το μικρό γαϊδουράκι. Σιγά σιγά άρχισε να δυναμώνει μέχρι που πήρε κανονικά τα πάνω του. Τώρα ο Timy είναι εκπαιδευμένος και συμπεριφέρεται σαν τους σκύλους της οικογένειας.

«Έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός γαϊδουριού. Κουνάει την ουρά του σαν σκύλος, του αρέσει να σε γλύφει και να παίζει με μπαλάκια και μαξιλάρια! Είναι σίγουρα μπερδεμένος με το τι είναι!», συμπληρώνει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση