Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καυτές» γιαγιάδες ξεκατινιάζονται για τον τίτλο της πιο σέξι στον κόσμο! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 16:08 «Καυτές» γιαγιάδες ξεκατινιάζονται για τον τίτλο της πιο σέξι στον κόσμο! [pics]

Όλα άρχισαν όταν η 36χρονη Κάρι Χίλτον, που ζει στην Αγγλία, έγραψε σε αναρτήσεις της στα social media ότι είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο. Η Κάρι έγινε γιαγιά φέτος, όταν η 17χρονη κόρης της έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Τζέσικα.

Η 36χρονη γιαγιά ξόδεψε 13.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις και αφού το αποτέλεσμα την ικανοποίησε άρχισε να αναρτά σέξι φωτογραφίες της στα social media.

Δεν φαντάστηκε, όμως, ότι θα προκαλούσε οργή… στην άλλη άκρη του πλανήτη. Η 47χρονη γιαγιά, Τζίνα Στιούαρτ, που ζει στην Αυστραλία είδα την ανάρτηση για τον τίτλο της πιο σέξι γιαγιάς στον κόσμο και αποφάσισε να απαντήσει.

Όπως υποστηρίζει, η ίδια υπερτερεί, καθώς η ομορφιά της είναι φυσική. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την Χίλτον που «απάντησε» στην Στιούαρτ μέσω της Daily Mail: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι δείχνει ωραία για την ηλικία της. Αλλά αμφιβάλλω ότι δεν έχει πάρει βοήθεια… πλαστικού».

Πηγή: Daily Mail