Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκεφάλισε κροταλία... αλλά η εκδίκηση ήρθε από το κομμένο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 17:44 Αποκεφάλισε κροταλία... αλλά η εκδίκηση ήρθε από το κομμένο κεφάλι

Η Jennifer Sutcliffe και ο σύζυγός της βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους στο Τέξας, είδαν έναν κροταλία και αμέσως ο σύζυγος άρπαξε το φτυάρι και αποκεφάλισε το φίδι. Όμως, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

Όταν έσκυψε για να πιάσει το φίδι, για να το απομακρύνει από την αυλή, τότε ήρθε η ώρα της εκδίκησης για το φίδι ή μάλλον για το κεφάλι του φιδιού.

Όπως αποδείχθηκε, τα φίδια μπορούν να επιτεθούν ακόμα και για μία ώρα μετά τον αποκεφαλισμό τους. Ο μεταβολισμός τους είναι πιο αργός και έτσι τα όργανά τους μπορεί να μείνουν ζωντανά για μεγαλύτερο διάστημα.

Έτσι, ο άνδρας έμαθε με τον "σκληρό τρόπο", ότι όταν το κεφάλι αποκοπεί από το σώμα του φιδιού, με ένα δάγκωμα απελευθερώνει όλο το δηλητήριο του.

Ο άνδρας άρχισε να έχει σπασμούς, έχασε την όραση του και είχε ξεκινήσει η εσωτερική αιμορραγία. Τον μετέφεραν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του χορήγησαν μεγάλη ποσότητα από το αντίδοτο. Μάλιστα, το πρώτο 24ωρο η ιατρική ομάδα δεν ήταν σίγουρη αν θα ζούσε.

"Ένας άνθρωπος που δέχεται ένα δάγκωμα από φίδι λαμβάνει δύο με τέσσερις δόσεις αντιδότου. Ο άνδρας μου χρειάστηκε 25 δόσεις" δήλωσε η Jennifer στον ραδιοφωνικό σταθμό KIII-TV.

Πηγή: CBS News / enikos.gr