Τρέχει και δεν φτάνει ο Δήμαρχος Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:08 Τρέχει και δεν φτάνει ο Δήμαρχος Δομοκού

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας ο Δήμος Δομοκού. Δύο πρώτα βραβεία (κυκλικής οικονομίας, ευφυή συστήματα διαχείρισης ενέργειας) και στη συνέχεια, εγκρίσεις σημαντικών έργων (πράσινο ταμείο, φράγμα στο Νεοχώρι), ενώ μόλις 14 με 16 Ιουλίου η εκδήλωση από το ΥΠΑΑΤ.

Ο Δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος έτρεχε από βραβεύσεις, σε τοπικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, ενώ συγχρόνως δεν προλάβαινε να υποδέχεται υπουργούς! Τόσοι Υπουργοί μαζεμένοι στο Δομοκό δεν ξαναθυμήθηκα!

Παρά τους υψηλούς προσκεκλημένους όμως, ο Δήμαρχος κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγει τις μεγάλες κουβέντες και αρκείται να ευχαριστεί και να ζητάει να συνεχιστεί η καλή συνεργασία ώστε να φέρουν και άλλα μεγάλα έργα.

Και εδώ που τα λέμε είναι ευκαιρία. Που θα ξαναβρεί η Φθιώτιδα τόσους Υπουργούς σε μια Κυβέρνηση και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά και όχι διακοσμητικούς;…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση