Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Στυλίδας: Έτοιμη για τις κάλπες του 2023 η Βιργινία Στεργίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 12:39 Δήμος Στυλίδας: Έτοιμη για τις κάλπες του 2023 η Βιργινία Στεργίου

Ακλόνητο φαβορί φαίνεται πως είναι στο Δήμο Στυλίδας η μία και μοναδική υποψηφιότητα, που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα στον δημόσιο διάλογο, αυτή της Δημάρχου Βιργινίας Στεργίου.

Η κ. Στεργίου, αν και παρέλαβε ένα Δήμο χωρίς μελέτες και με μηδενικά έργα, κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τον νοικοκυρέψει. Μάλιστα, στην περίοδο της πανδημίας, που πολλοί δήμοι αδυνατούσαν να μελετήσουν και να προγραμματίσουν τα έργα τους, η Βιργινία Στεργίου και η δημοτική της ομάδα κατόρθωσε να εκτοξεύσει τον προϋπολογισμό του Δήμου από τα 7,5 εκατ. ευρώ στα 32 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται και άλλη χρηματοδότηση.

Δεκαπέντε μήνες πριν τις εκλογές, ο Δήμος της Ανατολικής Φθιώτιδας έχει σταθερό τον προσανατολισμό του στα μεγάλα έργα που έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση, αλλά και σε όσα άρχισαν να εκτελούνται σταδιακά και αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη δημοτική περίοδο.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, πως η Βιργινία Στεργίου έχει θέσει ως στόχο για τις επόμενες εκλογές να ανανεώσει το ψηφοδέλτιο της κρατώντας, όμως, σταθερό τον κύριο κορμό του. Και με την αλλαγή του εκλογικού νόμου να την ευνοεί, η Δήμαρχος έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της κάλπης…