"Γεννητούρια" στο Δήμο Δωρίδος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 20:10 "Γεννητούρια" στο Δήμο Δωρίδος

Γεννητούρια νέου συνδυασμού που θα διεκδικήσει το Δήμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, είχαμε μέσω ανακοίνωσης η οποία εκδόθηκε σήμερα (11/8) και υπογράφει η Δημοτική Συνεργασία Δωρίδος.

Αναμφισβήτητα η προσπάθεια της θα είναι σκληρή μιας που, το πιθανότερο, θα βρει απέναντι της τον παλαίμαχο αυτοδιοικητικό Γιώργιο Καπεντζώνη, που διανύει πια την τρίτη του θητεία ενώ το 2019 είχε επανεκλεγεί δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή με 55,07%.

Ο κ. Καπεντζώνης, κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής στη Φωκίδα, στην ερώτηση αν θα διεκδικήσει και τέταρτη θητεία είχε απαντήσει διπλωματικά λέγοντας πως "διαφαίνεται πως είναι ότι πολλά στελέχη της παράταξής μας που θα στήριζαν μια ακόμη υποψηφιότητα. Προσωπικά δηλώνω διαθέσιμος και έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα και το έργο που έχει παραχθεί."  

Η νέα αυτοδιοικητική κίνηση, που ξεκαθαρίζει πως "με τη Δεξιά δεν μας ενώνει τίποτα" και εκτιμάται πως έχει αναφορές στο ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετείται απέναντι στη "σημερινή δημοτική Αρχή που αναβάλλει συστηματικά προγράμματα προκειμένου η εκτέλεσή τους να συμπέσει με την προεκλογική περίοδο". Η ίδια ανακοίνωση δείχνει πως το πολιτικό παιχνίδι στο Δήμο θα ανοίξει κι άλλο μιας και, όπως σημειώνεται, "καταβάλλεται προσπάθεια να εμφανιστεί ως ανεξάρτητη συγκεκριμένη υποψηφιότητα από τον ευρύτερο χώρο της Ν.Δ.".

(Φώτο: Γιάννης Ρουσόπουλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση