"Δημοτικά δρώμενα" στη Μακρακώμη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 21:00 "Δημοτικά δρώμενα" στη Μακρακώμη

Ένα ανοικτό βήμα δημοκρατικού διαλόγου φιλοδοξεί να εγκαινιάσει ο Δήμος Μακρακώμης με την έκδοση το πρώτου τεύχους του τριμηνιαίου δημοτικού περιοδικού «Δημοτικά δρώμενα».

Την έκδοση του εντύπου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης και, εκτός απροόπτου, θα κυκλοφορήσει το 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2022.

Όπως διαβάζουμε στην επιστολή του δημάρχου Γιώργου Χαντζή προς στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, "στις σελίδες του περιοδικού θα υπάρχει πάντα χώρος που θα φιλοξενεί  άρθρα σας, με προτάσεις – απόψεις & ιδέες  για θέματα δημοτικά και όχι μόνον, των μελών των δημοτικών παρατάξεων, που θα ήθελαν μέσα από το περιοδικό, να τις επικοινωνήσουν στους δημότες του Δήμου μας."

Αναμφισβήτητα είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που ευχόμαστε να στεριώσει και να συμβάλει στο δημοκρατικό διάλογο για το καλό του δήμου της δυτικής Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση