Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιοι είναι οι βουλευτές που στηρίζει ο Σαμαράς;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 21:45 Ποιοι είναι οι βουλευτές που στηρίζει ο Σαμαράς;

Σε πολιτική εγρήγορση βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λειτουργεί κανονικά σαν... βουλευτής παλαιάς κοπής και...πουσάρει στελέχη µε τα οποία διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας.

Με δεδοµένο, ότι βρισκόµαστε σε εκλογική χρονιά, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για περιπτώσεις όπως ο Β. Κικίλιας, που τον θεωρεί δικό του πολιτικό τέκνο, η Ν. Κεραµέως (αν κι εδώ προκύπτει ένα ζήτηµα µε τον ανταγωνιστή της στον Βόρειο Τοµέα Α. Γεωργιάδη), ο Α. Κατσανιώτης, ο Κ. Βλάσης, ο ∆. Μαρκόπουλος, ο Σ. Σιµόπουλος, ο ∆. Βαρτζόπουλος και ο Μ. Χρυσοµάλλης. Στη σχετική λίστα έχει προστεθεί εσχάτως κι ένα δίδυµο του Νότιου Τοµέα.

Ο λόγος για τον Κ. Κυρανάκη, µε τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός ήρθε πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια χάριν των απόψεων που εκφράζει ο νεαρός βουλευτής για τα Ελληνοτουρκικά, το Προσφυγικό ή τη φυσιογνωµία του κυβερνώντος κόµµατος, αλλά και τον Τ. Θεοδωρικάκο.

Σε ό,τι αφορά µάλιστα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται πως ο Μεσσήνιος βλέπει στο πρόσωπό του µια -έστω µικρή έως και ανύπαρκτη- πιθανότητα να αποδυναµωθεί στη µεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας ο σταθερά δηµοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης, Νίκος ∆ένδιας, για τον οποίο ο Σαµαράς δεν τρέφει, ως γνωστόν, και τα καλύτερα των αισθηµάτων.