Θανάση δεν ήξερες... δεν ρώταγες?

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 08:35 Θανάση δεν ήξερες... δεν ρώταγες?

Έσκασε η μεταγραφική «βόμβα» για συνεργασία Καρακάντζα - Μαρκόπουλου στις εκλογές για την Περιφέρεια.

Να το θυμάστε. Οι επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι οι πιο ανατρεπτικές και συναρπαστικές τόσο στους Δήμους όσο και στην Περιφέρεια Στερεάς.

Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Θανάσης Καρακάντζας συμφώνησε να κατέβει υποψήφιος στο συνδυασμό του Κώστα Μαρκόπουλου.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες, δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε στις "μαντικές" ικανότητες του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Μακρόπουλου, ο οποίος μας μιλούσε από το περασμένο Πάσχα για μεταγραφές «βόμβες».

Εμείς, για να πούμε την αμαρτία μας, δεν τον είχαμε πάρει στα σοβαρά. Ο άνθρωπος όμως είχε από τότε προβλέψει τις εξελίξεις με την παραίτηση Καρακάντζα και ορίστε έσκασε η «βόμβα» μέσα στον Δεκαπενταύγουστο.

Στους επόμενους 15 μήνες, μέχρι τις εκλογές, μας περιμένουν πολλές ακόμα δυνατές μεταγραφικές «βόμβες» και εκπλήξεις.

ΥΓ: Θανάση δεν ήξερες... δεν ρώταγες?

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση