Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός οι διακοπές για τους περισσότερους Λαμιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 08:10 Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός οι διακοπές για τους περισσότερους Λαμιώτες

Μα καλά δεν έφυγαν φέτος για διακοπές σε κάποιο τουριστικό προορισμό, ούτε καν στα χωριά τους, όπως συνήθιζαν κάθε καλοκαίρι;

Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τις επιχειρήσεις του τόπου μας και αποτελεί θέμα συζήτησης και προβληματισμού των επαγγελματιών και εμπόρων της Λαμίας.

Η ενεργειακή κρίση που είναι προ των πυλών τον ερχόμενο χειμώνα και σε μεγάλο βαθμό πανικοβάλλει τα νοικοκυριά, σε συνδυασμό με την ακρίβεια τόσο στα καύσιμα όσο και στα περισσότερα προϊόντα έκαναν, φαίνεται, τις έστω ολιγοήμερες διακοπές, ένα ... όνειρο καλοκαιρινής νυκτός. 

Εξαίρεση απετέλεσε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να επισκεφτούν κοντινούς προορισμούς, όπως τα Καμένα Βούρλα και οι Ράχες, για να χαλαρώσουν, έστω για λίγο, από τα δύσκολα που έρχονται με τα πρωτοβρόχια και το άνοιγμα των σχολείων.

Το γεγονός πως δεν έχει ξανασυμβεί  τόσος πολύς κόσμος να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης μας, τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, μάλλον δεν προοιωνίζει έναν εύκολο χειμώνα και οι συμπολίτες μας έχουν κάθε λόγο να προετοιμάζονται γι' αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση